Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Με τζιν και αέρα γαλλικής φινέτσας η Φαίη Σκορδά

11/06/2026 - 22:02 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τα βλέμματα συγκέντρωσε η Φαίη Σκορδά σε λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, επιβεβαιώνοντας πως ξέρει όσο λίγες να συνδυάζει την κομψότητα με την απλότητα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής «Buongiorno», έδωσε το «παρών» στον εορτασμό των 100 χρόνων του Οίκου Βουράκη, που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό κατάστημά του στη Βουκουρεστίου, ανάμεσα σε πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, της τηλεόρασης και της υψηλής κοσμηματοποιίας.

Για τη συγκεκριμένη βραδιά, η Φαίη επέλεξε ένα σύνολο που ισορροπούσε ιδανικά ανάμεσα στο casual και το elegant. Πρωταγωνιστής του look της ήταν ένα flared τζιν παντελόνι που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, χαρίζοντας παράλληλα μια διακριτική ρετρό αισθητική.

Η Σκορδά με τον Βουράκη

Το συνδύασε με ένα ριγέ πλεκτό top, δημιουργώντας ένα outfit με ανεπιτήδευτη κομψότητα και καλοκαιρινό χαρακτήρα, ιδανικό για τις βραδινές εμφανίσεις στην πόλη.

Η παρουσιάστρια κράτησε χαμηλούς τόνους στο styling της, αφήνοντας τα εντυπωσιακά κοσμήματα να κλέψουν την παράσταση. Οι λαμπερές δημιουργίες που επέλεξε πρόσθεσαν την απαραίτητη δόση πολυτέλειας και ολοκλήρωσαν αρμονικά το σύνολό της.

Για ακόμη μία φορά, η Φαίη Σκορδά απέδειξε πως δεν χρειάζονται υπερβολές για να ξεχωρίσεις. Ένα καλοραμμένο τζιν, οι σωστές λεπτομέρειες και η διαχρονική κομψότητα ήταν αρκετά για να μετατρέψουν μια απλή εμφάνιση σε fashion statement.