Ανήσυχο πνεύμα η απόφοιτος της Νομικής, η Σοφία Λαυρέντη κάνει βήματα στην πασαρέλα και το πρώτο της εγχείρημα στο επιχειρείν
Είναι απόφοιτη του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Αθηνών και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τραπεζικό κλάδο.
Ασχολείται παράλληλα με το modeling από την ηλικία των 15 ετών, όταν μπήκε σε agency.

ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΟΥ;
Σχεδιάζω το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα στον χώρο του επιχειρείν. Θέλω σίγουρα να ασχοληθώ με κάτι δικό μου. Πέρα όμως από το κομμάτι της καριέρας, ευελπιστώ ότι και η δημιουργία οικογένειας αποτελεί ένα κοντινό μου ορόσημο.

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ REALITY;
Τα βρίσκω αδιάφορα, παρότι ο παρορμητικός και κυνικός χαρακτήρας μου θεωρώ ότι θα λειτουργούσε ευεργετικά για τους δείκτες τηλεθέασης. Ο μόνος λόγος για να συμμετάσχει κανείς σε ριάλιτι είναι για να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μια καριέρα στα social media.
Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ακόμα και αυτό δεν είναι εφικτό. Η ανταπόκριση του κοινού απέναντι στην παρουσία των παικτών είναι υποτονική. Οι συμμετέχοντες αποχωρούν από το τηλεοπτικό προσκήνιο χωρίς την απήχηση που υπολόγιζαν.

Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ SOCIAL MEDIA:
Διαθέτω λογαριασμό (@sofialavrenti) σε Instagram και TikTok. Την πρώτη πλατφόρμα τη χρησιμοποιώ κυρίως για τη δημοσιοποίηση φωτογραφικού υλικού από beauty, e-shops & editorials, ενώ τη δεύτερη για τα lives και την ανάλυση πολιτικών ζητημάτων που απασχολούν την επικαιρότητα.

SOCIAL MEDIA Ή ΚΛΑΣΙΚΑ;
Ένας δυνατός νους δεν άγεται ούτε φέρεται από τις τάσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κανένας influencer δεν ασκεί επιρροή πάνω σου όταν διαθέτεις αντιληπτική ικανότητα και μπορείς να φιλτράρεις τις πληροφορίες.
Αν μου αρέσει να παρακολουθώ κάτι στα social media, πέρα από τα χιουμοριστικά βιντεάκια, είναι σίγουρα και εκείνα που εγείρουν σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά ερωτήματα ή διχάζουν την κοινή γνώμη.

ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ;
Προτιμώ τα εστιατόρια με τις παρέες μου. Δεν αγαπώ ιδιαίτερα το ποτό και το ξενύχτι.

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLYFANS;
Ναι, μια συνδρομητική πλατφόρμα, γνωστή για την προώθηση σεξουαλικού περιεχομένου. Δεν θα κρύψω ότι με ανησυχεί η εμπορευματοποίηση των ανθρώπινων σχέσεων και του σώματος στην ψηφιακή εποχή.
Απογοητεύομαι να βλέπω άντρες να μειώνουν τον εαυτό τους, πληρώνοντας για εφήμερες ψηφιακές ψευδαισθήσεις, και γυναίκες να θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους στον βωμό του εύκολου κέρδους. Είναι υποτιμητικό και για τα δύο φύλα, όπως και να το δει κανείς.











