Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

HOLLYWOOD

Σακίρα: Η πλάγια αναφορά στον Πικέ και η αγάπη για τα παιδιά της

16/06/2026 - 17:16 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Σακίρα μπορεί να έχει συνδέσει το όνομά της με μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως για την ίδια το Μουντιάλ σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο από μουσική και επιτυχίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τη βαθιά σύνδεση που νιώθει με το ποδόσφαιρο και θυμήθηκε τη χρονιά που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Όπως αποκάλυψε, το «Waka Waka», το τραγούδι που έγινε ύμνος του Μουντιάλ του 2010, δεν της χάρισε μόνο μια παγκόσμια επιτυχία, αλλά και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της εκείνη την περίοδο, τον Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα και τα παιδιά της

Η Κολομβιανή σταρ γνώρισε τον Ισπανό ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και από εκείνη τη σχέση γεννήθηκαν οι δύο γιοι τους. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, όπως αποκάλυψε με χιούμορ, τους αποκαλεί «τα παιδιά του Waka Waka».

«Έχω μια σύνδεση με το ποδόσφαιρο που μοιάζει να είναι άρρηκτη», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, η οποία συμμετέχει σταθερά στις σημαντικότερες στιγμές των Παγκοσμίων Κυπέλλων εδώ και δύο δεκαετίες.

Μάλιστα, φέτος ετοιμάζεται να γράψει ακόμη μία σελίδα ιστορίας, καθώς θα συμμετάσχει στο πρώτο halftime show τελικού Μουντιάλ, επιβεβαιώνοντας πως η σχέση της με τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη μόνο τυχαία δεν είναι.

Για τη Σακίρα, το Μουντιάλ δεν είναι απλώς μια διοργάνωση. Είναι η στιγμή που άλλαξε την καριέρα της, την προσωπική της ζωή και, όπως λέει η ίδια, τη μοίρα της.