Ο Κωνσταντίνος Βασάλος άνοιξε τα χαρτιά του μέσα από νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube και απάντησε σε ερωτήσεις που δέχεται συχνά από τους διαδικτυακούς του φίλους.
Ανάμεσα στα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν και η σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον παρουσιαστή να μιλά για τον χωρισμό τους έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας.

Τι είπε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε πως οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους χωρίς εντάσεις και τσακωμούς.
Όπως είπε, εξακολουθεί να μιλά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από εκείνη.

«Μετά από έξι χρόνια ο καθένας διάλεξε μια άλλη πορεία που ήθελε. Χωρίσαμε ανώδυνα, χωρίς τσακωμούς, εντάσεις κτλ. Βγήκαμε, μιλήσαμε, τα είπαμε, καταλάβαμε ότι ο καθένας θέλει άλλα πράγματα στη ζωή του εκείνη την περίοδο και είπαμε να το αφήσουμε. Αλλά όλα καλά. Μιλάω ακόμα με την Ευρυδίκη. Την αγαπώ, ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτήν. Αυτή από εμένα μπορεί να έχει»
Η εξομολόγηση για τα παιδιά
Στο ίδιο βίντεο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε και για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας στο μέλλον.
Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει παιδιά, αν και δεν γνωρίζει πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή.
«Θέλω να κάνω παιδιά, δε ξέρω πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Βέβαια, δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για την οικογένεια. Σε ωριμάζει η συνθήκη»








