Ο Αργύρης Αγγέλου έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το ποσό που λαμβάνει για τις επαναλήψεις των σειρών «Παρά πέντε» και «Σαββατογεννημένες».
«Όσο πιο πολύ παίζεται, τόσο λιγότερα παίρνεις. Άλλα χρήματα παίρνεις όταν μια σειρά που έχεις κάνει είναι η πρώτη της επανάληψη, άλλα χρήματα παίρνεις όταν μια σειρά που κάνεις είναι η 200ή της επανάληψη.
Αν το “Παρά Πέντε” κάνει 4-5 επαναλήψεις τον χρόνο επί 20 χρόνια, μιλάμε περίπου για 100 επαναλήψεις, άρα καταλαβαίνεις ότι τα χρήματα πλέον είναι ακόμα λιγότερα, όσο περνάνε τα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είναι συχνές οι επαναλήψεις, βγαίνει περίπου ένα 600άρι τον χρόνο. Στις Σαββατογεννημένες την τελευταία φορά ήταν 350 ευρώ μεικτά για τα 33 επεισόδια».
@n1greece 🧨 “Φώτης” Πάρα Πέντε: Ποια είναι η αμοιβή του από τις επαναλήψεις της σειράς…. 🍋 Τσάι με ΛεμόΝ1 ft ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ 🔥 Ν1, εδώ περνάς καλά! 🚀 WATCH NOW στο YouTube κανάλι του N1 🔥 👉 Μείνετε συντονισμένοι κάνοντας Subscribe για να μη χάσετε το επόμενο επεισόδιο του Τσάι με ΛεμόN1! #xristt #Ν1 #n1entertainment #n1fun #fyp @xristt 🍋








