Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SPORTS

Εμμανουήλ Καραλής: Τρίτος στο Diamond League στο Παρίσι με άλμα 5,83 μ.

28/06/2026 - 21:07 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Diamond League του Παρισιού ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του επί κοντώ πέρασε τα 5,83 μ. και ανέβηκε στο βάθρο του αγώνα, πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις και τον Μπαπτίστ Τιερί, οι οποίοι ξεπέρασαν τα 5,93 μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 5,83 μ. στο επί κοντώ
Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 5,83 μ. στο επί κοντώ

Πώς εξελίχθηκε ο αγώνας

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του αφήνοντας τα 5,43 μ. και μπήκε στη συνέχεια στα 5,63 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια.

Έπειτα άφησε τα 5,73 μ., όπως έκανε και ο Μόντο Ντουπλάντις, και συνέχισε με επιτυχημένο άλμα στα 5,83 μ., δείχνοντας πως είχε τον έλεγχο στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα.

Οι προσπάθειες στα 5,93 μ. και τα 6,03 μ.

Στα 5,93 μ. ο Καραλής δεν κατάφερε να περάσει το ύψος με την πρώτη προσπάθεια, σε αντίθεση με τον Ντουπλάντις και τον Μπαπτίστ Τιερί.

Στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει το συγκεκριμένο ύψος και να δοκιμάσει στα 6,03 μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε δύο προσπάθειες, όμως δεν κατάφερε να περάσει τον πήχη.

Παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερή του ημέρα, ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τρίτη θέση, με καλύτερο άλμα στα 5,83 μ.