Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Στα σοκάκια της Σχοινούσας με τη Γαλάτεια και τους γιους τους

04/07/2026 - 10:31 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη απολαμβάνουν ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές στη Σχοινούσα, έχοντας στο πλευρό τους τους δύο γιους τους.

Το ζευγάρι επέλεξε για ακόμη μία φορά τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα το μικρό νησί που φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα, για να περάσει στιγμές χαλάρωσης μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη απολαμβάνουν οικογενειακές διακοπές στη Σχοινούσα.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη απολαμβάνουν οικογενειακές διακοπές στη Σχοινούσα.

Το άλμπουμ από τη Σχοινούσα

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι τους, δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από τις οικογενειακές στιγμές τους.

Στα στιγμιότυπα, η ίδια ποζάρει με τον Γιώργο Παπαδόπουλο αλλά και με τους δύο γιους τους, με φόντο τα γραφικά σοκάκια της Σχοινούσας, παραδοσιακά ταβερνάκια και τη θάλασσα.

Το ζευγάρι φαίνεται χαλαρό, χαμογελαστό και ιδιαίτερα ευδιάθετο, απολαμβάνοντας απλές καλοκαιρινές στιγμές στο νησί.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη δημοσίευσε φωτογραφίες από τη Σχοινούσα
Η Γαλάτεια Βασιλειάδη δημοσίευσε φωτογραφίες από τη Σχοινούσα

Το «Schinoussa 2026» στην άμμο

Σε μία από τις φωτογραφίες, στην άμμο της παραλίας είναι γραμμένο «Schinoussa 2026», μια λεπτομέρεια που δίνει στο άλμπουμ των διακοπών έναν πιο προσωπικό και καλοκαιρινό χαρακτήρα.

Σε άλλες εικόνες, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη ποζάρουν αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, δείχνοντας πως απολαμβάνουν κάθε στιγμή των διακοπών τους.

Το «Schinoussa 2026» στην άμμο
Το «Schinoussa 2026» στην άμμο

Από το άλμπουμ δεν έλειψε και η οικογενειακή φωτογραφία με τους δύο γιους τους, με την οποία ολοκληρώθηκε η ανάρτηση της Γαλάτειας Βασιλειάδη.

Τη δημοσίευση συνόδευσε η λιτή λεζάντα «Σχοινούσα», αφήνοντας τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.