Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Η Άννα Λιβαθυνού όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Ποζάρει με κόκκινο μπικίνι

13/07/2026 - 08:17 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Άννα Λιβαθυνού απόλαυσε τις βουτιές της και δημοσίευσε φωτογραφία της με μαγιό.

Η δημοσιογράφος είναι σύζυγος και μαμά τριών παιδιών ωστόσο διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα καθώς προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Ανδρέου η Άννα Λιβαθυνού επιστρέφει στον ΑΝΤ1 στο καλοκαιρινό πρωινό με τον Νίκο Ρογκάκο.

Η Αννα Λιβαθυνού ποζάρει στην παραλία«Για το ξεκίνημα της εκπομπής το επικρατέστερο όνομα είναι αυτό του έμπειρου οικονομικού συντάκτη Νίκου Ρογκάκου. Ο δημοσιογράφος, που γνωρίζει καλά την πρωινή ζώνη από την εποχή των «Πρωινών τύπων», αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο συνολικά στα δελτία και στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού από Σεπτέμβρη.

Στη συνέχεια η σκυτάλη της παρουσίασης αναμένεται να περάσει στην Άννα Λιβαθυνού, η οποία διατηρεί ενεργό συμβόλαιο με το κανάλι, παρά το διαζύγιό της από την εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» και τον Παναγιώτη Στάθη. Η σχέση της με το κανάλι του Αμαρουσίου λέγεται ότι έχει εξομαλυνθεί», ανέφερε το δημοσίευμα της Espresso.