Λαμπερή βραδιά στην ονομαστική εορτή της Όλγας Κεφαλογιάννη
Η υπουργός Τουρισμού κάλεσε αγαπημένα πρόσωπα και καλούς της φίλους.

Σε ζεστό και γιορτινό κλίμα γιόρτασε την ονομαστική της εορτή η Όλγα Κεφαλογιάννη, διοργανώνοντας μια βραδιά κάτω από την Ακρόπολη με τη συμμετοχή αγαπημένων φίλων και στενών συνεργατών.
Η υπουργός Τουρισμού επέλεξε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας για να υποδεχθεί τους καλεσμένους της, περνώντας μαζί τους μια βραδιά γεμάτη συζητήσεις, χαμόγελα και ευχές.

Η ανάρτηση μετά τη γιορτή
Μετά το τέλος της βραδιάς, η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε τις σκέψεις της μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που βρίσκονται διαχρονικά στο πλευρό της.
«Στη ζωή – και ακόμα περισσότερο στη δημόσια ζωή – οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου έχουν μεγαλύτερη αξία από τους τίτλους και τις θέσεις. Γιατί οι θέσεις αλλάζουν. Εκείνο που μένει είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης, η ειλικρίνεια και η πεποίθηση ότι μοιραζόμαστε κοινές αρχές», έγραψε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.






