Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Επισκέφτηκε τον τάφο της μητέρας του μία ημέρα μετά το μνημόσυνο

21/07/2026 - 15:12 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο μοναχογιός της αείμνηστης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, άφησε τα αγαπημένα της λουλούδια και δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα, εκφράζοντας όλα όσα αισθάνεται τρεις δεκαετίες μετά την απώλειά της.

Μία ημέρα μετά το μνημόσυνο για τα 30 χρόνια από τον θάνατό της, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ βρέθηκε στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

«Για άλλη μια χρονιά ήρθα σήμερα κοντά σου. Στάθηκα σιωπηλά δίπλα σου, εκεί όπου αναπαύεσαι. Φέτος συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από τότε που έφυγες κι όμως υπάρχουν στιγμές που η απουσία σου μοιάζει ακόμη αδιανόητη… Μου λείπεις, μα σε νιώθω πάντα δίπλα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα τελευταία λόγια που μου είπες. Σ’ αγαπώ», έγραψε, συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτησή του γέμισε με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης από ανθρώπους που εξακολουθούν να τιμούν τη μνήμη της «εθνικής σταρ» του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου 1996, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Τριάντα χρόνια μετά, το έργο και η προσωπικότητά της εξακολουθούν να παραμένουν ζωντανά στη μνήμη του κοινού, ενώ ο γιος της φροντίζει κάθε χρόνο να κρατά άσβεστη τη μνήμη της.