Το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ερμηνεύτρια Μαίρη Λίντα θα πουν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που την αγάπησαν την Παρασκευή 24 Ιουλίου.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 10:00 το πρωί στο παρεκκλήσι του Γηροκομείου Αθηνών, όπως ήταν η επιθυμία της ίδιας, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Την είδηση γνωστοποίησε ο γενικός διευθυντής του Γηροκομείου Αθηνών, Κωνσταντίνος Σολδάτος, ο οποίος μίλησε με συγκίνηση για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τονίζοντας πως η απώλειά της έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στους ανθρώπους του ιδρύματος.

Η Μαίρη Λίντα ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών από το 2018 και, όπως ανέφερε ο ίδιος, μέχρι πολύ πρόσφατα τραγουδούσε με κάθε ευκαιρία, σκορπίζοντας χαμόγελα σε όσους βρίσκονταν δίπλα της. «Τη ζήσαμε σαν άνθρωπο της οικογένειάς μας», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την επιθυμία όλων των φιλοξενούμενων και των εργαζομένων να βρεθούν στην εξόδιο ακολουθία, τιμώντας τη μνήμη της γυναίκας που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στο ελληνικό τραγούδι.











