Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Αλλαγή παρουσιαστή στον «Αδύναμο Κρίκο» – Τέλος η Μαρία Μπακοδήμου

24/07/2026 - 21:09 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» γυρίζει σελίδα τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς ο Τάσος Δούσης αναλαμβάνει την παρουσίαση του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού του OPEN, διαδεχόμενος τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της επιτυχημένης ταξιδιωτικής εκπομπής «Εικόνες με τον Τάσο Δούση» παραμένει στο δυναμικό του σταθμού, αυτή τη φορά όμως σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Θα κληθεί να φορέσει το… αυστηρό πρόσωπο του παρουσιαστή, με τις αιχμηρές ατάκες, την ειρωνεία και τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο το παιχνίδι σχολιάζει τις σωστές και τις λάθος απαντήσεις των διαγωνιζομένων.

Τα νέα επεισόδια του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» θα προβάλλονται κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με τον Τάσο Δούση να δοκιμάζεται σε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό πεδίο από εκείνο που τον έχει συνηθίσει το κοινό.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αν θα καταφέρει να δώσει τη δική του ταυτότητα στο τηλεπαιχνίδι, διατηρώντας το χιούμορ και τον καυστικό σχολιασμό που αποτελούν σήμα κατατεθέν του format.