Η συγκίνηση, η χαρά και η παράδοση είχαν την τιμητική τους στον γάμο που τελέστηκε το περασμένο Σάββατο στην Κω, το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου.
Σε κλειστό κύκλο, με καλεσμένους φίλους των νεονύμφων, τελέστηκε το μυστήριο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, που ένωσε με τα ιερά δεσμά δύο νέα και ερωτευμένα παιδιά.
Ο λόγος για τον γιο του επιχειρηματικού ζεύγους Χρήστου και Αντωνίας Εψιμου, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, Ηλία Εψιμο, με την όμορφη Κατερίνα Φράγκου, κόρη της Ολυμπίας Κεχριμπάρη-Φράγκου και του εφοπλιστή Νικόλαου Φράγκου, που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2016. Αν και έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο του Χιώτη εφοπλιστή, η νύφη, για να τιμήσει τον λατρεμένο πατέρα της που δεν πρόλαβε να τη δει νυφούλα, έγραψε το όνομά του στο προσκλητήριο.

Τη μεγάλη συγκίνησή της στην τελετή διαδέχθηκε η χαρά στη δεξίωση που ακολούθησε στην Παλαιά Φαντασία, όπου οι νεόνυμφοι υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους, μεταξύ των οποίων η Χρυσάνθη Λαιμού, η Σίσσυ Παπαγεωργίου και η Βασιλική Τζίντζου.

Η Κατερίνα Φράγκου είναι η ετεροθαλής αδερφή της ισχυρής κυρίας της ελληνικής ναυτιλίας Αγγελικής Φράγκου, του Γιάννη Φράγκου και της Μαρίας Φράγκου, των τριών παιδιών του Νικόλαου Φράγκου από τον γάμο του με τη Στέλλα Φράγκου.
Η Κατερίνα Φράγκου είναι ο καρπός του έρωτά του με την Ολυμπία Κεχριμπάρη, δικηγόρο της εταιρίας του, που ο αείμνηστος εφοπλιστής γνώρισε και ερωτεύθηκε τη δεκαετία του ’80. Τον Νοέμβριο του 1991 γεννιέται η κόρη τους Κατερίνα, η οποία παίρνει το όνομα της ετεροθαλούς αδελφής της, που πέθανε λίγο καιρό προτού γεννηθεί εκείνη. «Ηταν καθαρά επιλογή του πατέρα μου το όνομα Κατερίνα» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του το στερνοπούλι του.










