Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Δήμος Βερύκιος: Τέλος στα σενάρια αποχώρησης από το «Happy Day»

25/07/2026 - 21:17 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Δήμο Βερύκιο να αποχωρεί από το «Happy Day» έβαλε ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

Με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα του Σαββάτου, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει κανονικά τη συνεργασία του με την πρωινή εκπομπή του Alpha και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο Δήμος Βερύκιος επιβεβαίωσε ότι παραμένει στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του «Happy Day», διαψεύδοντας τις πληροφορίες περί μετακίνησής του.

Με ανάρτησή του στο Χ, ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει σκέψη ή πρόταση μετακίνησής του.
Με ανάρτησή του στο Χ, ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει σκέψη ή πρόταση μετακίνησής του.

Η απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν έχει δεχτεί ούτε εξετάζει κάποια πρόταση για αποχώρηση από την εκπομπή.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις μόνο στη ραδιοφωνική του δραστηριότητα, την οποία χαρακτήρισε διαφορετική υπόθεση.

«Το Happy Day είναι και παραμένει στην καρδιά μου σταθερή αξία. Καμία σκέψη ή πρόταση για μετακίνηση. Είπαμε ότι και για την επόμενη σεζόν θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί με την Σταματίνα, τη Μαίρη, την Τίνα, τον Δημήτρη & τον Κώστα. Ό,τι λέμε δεν ξελέμε. Το ραδιόφωνο είναι άλλη υπόθεση», έγραψε ο Δήμος Βερύκιος στην ανάρτησή του στο Χ.

Η ανάρτηση του Δήμου Βερύκιου για το μέλλον του στο Happy Day
Η ανάρτηση του Δήμου Βερύκιου για το μέλλον του στο Happy Day

Με αυτή την τοποθέτηση, ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε ότι η παρουσία του στο «Happy Day» συνεχίζεται χωρίς αλλαγές, βάζοντας τέλος στις σχετικές φήμες.