Νέες εικόνες από τις διακοπές της στις Μαλδίβες μοιράστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, είχε ταξιδέψει στον εξωτικό προορισμό νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος είχε οργανώσει την απόδραση ως έκπληξη για τα γενέθλιά της.
Οι δυο τους πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας τις εντυπωσιακές παραλίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και το ιδιαίτερο τοπίο των Μαλδίβων.

Οι νέες φωτογραφίες από τις Μαλδίβες
Την Κυριακή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε στο φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της και δημοσίευσε στιγμιότυπα που δεν είχε δείξει μέχρι σήμερα.
Στις νέες φωτογραφίες ποζάρει με φόντο τα εξωτικά τοπία και παρουσιάζει στους ακολούθους της περισσότερες εικόνες από το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει με τον αγαπημένο της.
Ο σύντροφός της, ωστόσο, παραμένει εκτός πλάνου, καθώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να προστατεύει την προσωπική τους ζωή και να μην αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Η έκπληξη του συντρόφου της
Το ταξίδι στις Μαλδίβες ήταν ένα δώρο που είχε οργανώσει ο σύντροφός της με αφορμή τα γενέθλιά της.
Η ίδια είχε εξηγήσει ότι είχε ανάγκη αυτή την απόδραση, καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν της άφηναν αρκετό χρόνο για ξεκούραση.

Μέσα από τις νέες αναρτήσεις της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδωσε ακόμη μία γεύση από τις ιδιαίτερες στιγμές που έζησε μαζί του στον εξωτικό προορισμό.









