Μια βαθιά προσωπική εξομολόγηση μοιράστηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.
Με αφορμή την «Πανσέληνο του Ελαφιού», η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ταξίδεψε νοερά έναν χρόνο πίσω, στη βραδιά που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε ένα βίντεο με το ολόγιομο φεγγάρι, εξηγώντας πως η συγκεκριμένη πανσέληνος θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, καθώς συνδέεται με τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής της: τη γέννηση του παιδιού της.
Στο συγκινητικό μήνυμά της έγραψε: «Πέρσι, στην Πανσέληνο του Ελαφιού, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Εκείνη τη νύχτα ήρθες εσύ. Απόψε, έναν χρόνο μετά, κοιτάζω το ίδιο φεγγάρι και δεν βλέπω απλώς μια πανσέληνο. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Βλέπω τη στιγμή που γεννήθηκε η πιο όμορφη και ουσιαστική εκδοχή του εαυτού μου».
Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως από όλες τις πανσελήνους αυτή θα παραμένει πάντα η αγαπημένη της, καθώς της θυμίζει ότι «όλος ο κόσμος μου μπορεί να χωρέσει σε μια αγκαλιά», κλείνοντας την ανάρτησή της με τη φράση: «I love you JP. Your mommy».
Η τρυφερή εξομολόγηση συγκίνησε τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της στείλουν ευχές και μηνύματα αγάπης, με πολλούς να σχολιάζουν πως η μητρότητα έχει φωτίσει μια νέα, πιο ευαίσθητη πλευρά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.









