Μια σπάνια ματιά στο εξοχικό του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα στη Σύρο προσέφερε η Πέγκυ Σταθακοπούλου μέσα από πρόσφατη ανάρτησή της.
Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο καλοκαιρινό καταφύγιο του ζευγαριού και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τη μεγάλη βεράντα της κατοικίας. Στη φωτογραφία ποζάρει χαμογελαστή μαζί με την Άννα Νταλάρα, την οποία αγκαλιάζει τρυφερά.

Η βεράντα με την κυκλαδίτικη αισθητική
Η εξωτερική διαμόρφωση του σπιτιού ακολουθεί τη λιτή αισθητική των Κυκλάδων. Η πέτρα κυριαρχεί, ενώ το πλακόστρωτο της μεγάλης βεράντας συνδέεται αρμονικά με το φυσικό τοπίο της Σύρου.
Μέσα από τις ανοιχτές πόρτες διακρίνεται ένα μέρος από το εσωτερικό της κατοικίας. Στον χώρο ξεχωρίζουν η μεγάλη βιβλιοθήκη και το άνετο σαλόνι, δημιουργώντας μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Η συγκεκριμένη βεράντα αποτελεί σημείο συνάντησης για το ζευγάρι και τους φίλους του, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι βραδιές με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ευχαρίστησε δημόσια τον Γιώργο και την Άννα Νταλάρα για τη φιλοξενία τους, εκφράζοντας τη συγκίνησή της για τις στιγμές που έζησε στη Σύρο.
Στην ανάρτησή της αναφέρθηκε στις καλοκαιρινές βραδιές που πέρασαν στη βεράντα, με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα να συνοδεύει την παρέα.
Θυμήθηκε επίσης τα γεύματα που ετοίμαζε η Άννα Νταλάρα, τα γέλια και τις συζητήσεις με αγαπημένους φίλους. Πρόκειται για αναμνήσεις που, όπως εξήγησε, θα κρατήσει για πάντα.


Το καλοκαιρινό καταφύγιο του ζευγαριού
Το εξοχικό στη Σύρο αποτελεί έναν αγαπημένο τόπο ξεκούρασης για τον Γιώργο και την Άννα Νταλάρα.
Εκεί επιλέγουν να περνούν σημαντικό μέρος των θερινών διακοπών τους, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Το σπίτι γίνεται παράλληλα χώρος συνάντησης με φίλους, με τους οποίους μοιράζονται ήρεμες καλοκαιρινές βραδιές.









