Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Αγκαλιές και πρωινή βόλτα στη Μύκονο

07/08/2026 - 11:00 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο απολαμβάνουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, λίγο πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Κουτσουμπής και Καινούργιου

Το αγαπημένο ζευγάρι εντοπίστηκε από τον φακό του Mykonos Live TV σε πρωινή βόλτα στο Nammos Village, όπου περπάτησε αγκαλιασμένο, κάνοντας τις αγορές του και απολαμβάνοντας τη ατμόσφαιρα του νησιού.

Η παρουσιάστρια του Alpha δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ζώντας ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό καλοκαίρι στο πλευρό του αγαπημένου της. Οι δυο τους δεν έκρυψαν τη μεταξύ τους τρυφερότητα, ανταλλάσσοντας χαμόγελα και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της κοινής τους εξόδου.

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές και ταξίδια, η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεοπτική της καθημερινότητα, έχοντας στο πλευρό της τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο συνεχίζει να σχεδιάζει το κοινό τους μέλλον.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.