Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Έλενα Τσαγκρινού: Ο γιος της έγινε 2 ετών – «Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

11/08/2026 - 12:50 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μια από τις πιο όμορφες ημέρες της χρονιάς έζησε η Έλενα Τσαγκρινού, καθώς ο γιος της, Ηρακλής, έγινε δύο ετών.

Η τραγουδίστρια, που συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της ως μητέρα, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του μικρού. Στο στιγμιότυπο κρατά τον γιο της στην αγκαλιά της και του τραγουδά, ενώ μπροστά τους δεσπόζει η εντυπωσιακή γενέθλια τούρτα.

Έλενα Τσαγκρινού

Πάνω στο βίντεο η Έλενα Τσαγκρινού έγραψε ένα λιτό αλλά γεμάτο συναίσθημα «Σε λατρεύω».

Ακόμη πιο συγκινητική ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη δημοσίευσή της: «8/8 Ζωή μου… Πολύχρονος αγόρι μου! Ηρακλή μας, έγινες 2 χρόνων… Τα γενέθλιά σου είναι πολύ σημαντικά για μένα, είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί…».

Η μητρότητα αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή της τραγουδίστριας, με την ίδια να μην κρύβει τη συγκίνησή της βλέποντας τον μικρό Ηρακλή να μεγαλώνει.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.