Από την Πάρο… κατευθείαν στη Νέα Υόρκη! Για τη Ζήνα Κουτσελίνη το φετινό καλοκαίρι δεν είχε μόνο ξεκούραση και διακοπές, αλλά και έναν πολύ σημαντικό οικογενειακό στόχο.
Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μαζί με την κόρη της, Έμμα Παπασταθόπουλου, στην αμερικανική μεγαλούπολη, καθώς η 15χρονη βρίσκεται πλέον στην ηλικία όπου αρχίζει να εξετάζει πιο σοβαρά το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της.
Η Έμμα κλείνει τα 16 της τον ερχόμενο Οκτώβριο και, όπως φαίνεται, η μητέρα της θέλει από τώρα να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις επιλογές που θα έχει μπροστά της.
Από τις καλοκαιρινές διακοπές στα πανεπιστήμια
Μαμά και κόρη πέρασαν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην Πάρο, όμως στη συνέχεια πήραν το αεροπλάνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το ταξίδι τους δεν είχε μόνο τουριστικό χαρακτήρα.
Ο βασικός σκοπός ήταν να δουν από κοντά τις δυνατότητες που υπάρχουν για τις σπουδές της Έμμας και να αρχίσουν να οργανώνουν όλα όσα θα χρειαστούν όταν έρθει η στιγμή να φύγει από την Ελλάδα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Ζήνα Κουτσελίνη, άλλωστε, φαίνεται πως αντιμετωπίζει από νωρίς το συγκεκριμένο θέμα με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Θέλει να γνωρίζει τις επιλογές, να έχει εικόνα για το περιβάλλον στο οποίο θα βρεθεί η κόρη της και, κυρίως, να μην αφήσει τίποτα στην τύχη.
Η νέα καθημερινότητα στο Star μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών για την παρουσιάστρια, όμως αυτή την περίοδο η σκέψη της φαίνεται να είναι στραμμένη και σε κάτι πολύ πιο προσωπικό: στο μέλλον της κόρης της και στη μεγάλη απόφαση που κάποια στιγμή θα κληθεί να πάρει.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









