Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Λίλα Μπακλέση: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο – Οι 27 ώρες μέχρι να κρατήσει τον γιο της αγκαλιά

14/08/2026 - 09:03 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της διανύει η Λίλα Μπακλέση, η οποία πριν από λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Μαρκεζίνη.

Η ηθοποιός δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο και αποκάλυψε πως χρειάστηκαν συνολικά 27 ώρες μέχρι να συναντήσει τον γιο της, τον οποίο αποκάλεσε με χιούμορ «όμορφο τύπο».

Λίλα Μπακλέση

«Μου πήρε 27 ώρες για να συναντήσω αυτόν τον τύπο αλλά χαλάλι του. Θα το ξαναέκανα; Δεν ξέρω», έγραψε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως κατάφερε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.

Στη μακροσκελή ανάρτησή της, η Λίλα Μπακλέση ευχαρίστησε τον γιατρό και τη μαία της, αλλά και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της σε όλη τη διάρκεια της απαιτητικής διαδικασίας.

Λίλα Μπακλέση

«Καλώς μας ήρθες όμορφε τύπε. Για να δούμε πού θα μας οδηγήσει η συνάντηση αυτή», ήταν τα τρυφερά λόγια με τα οποία καλωσόρισε δημόσια τον γιο της.

Η Λίλα Μπακλέση είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Απρίλιο και πλέον εκείνη και ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες της νέας τους καθημερινότητας ως γονείς.

Λίλα Μπακλέση Λίλα Μπακλέση Λίλα Μπακλέση Λίλα Μπακλέση Λίλα Μπακλέση

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.