Τις διακοπές του στο νησί των Ανέμων απολαμβάνει ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ. Ο τραγουδιστής πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα κάνει μία διακοπή από τις εμφανίσεις του καθώς θέλει να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε τον τραγουδιστή με τη σύζυγό του στη Μύκονο να πηγαίνουν για βουτιές σε γνωστή παραλία. Ο τραγουδιστής μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό χαμογέλασε και χαιρέτησε. «Θα έκανα τα πάντα για εκείνη, χωρίς ερώτηση. Είναι η ζωή μου ολόκληρη η Ελένη. Δεν υπάρχει το τέλειο ζευγάρι.
Οι ζωές μας είναι άθλος. Αυτό που ζούσαν οι γονείς μου, οι εποχές που κάνανε 20-30 χρόνια γάμου θεωρώ πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι σπάνιο να αντέξει ένα ζευγάρι πάνω από 10-15 χρόνια.
Το μυστικό είναι να βλέπεις κάθε μέρα ότι σήμερα ζούμε και αύριο δεν ξέρουμε τι γίνεται. Μακάρι να γεράσουμε μαζί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Σημασία δεν έχει πόσο κρατάνε οι σχέσεις των ανθρώπων, αλλά πώς κρατάνε, αν είναι ποιοτικές», έχει δηλώσει ο Αντώνης Ρέμος.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









