Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, συνδυάζοντας τις οικογενειακές διακοπές με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή.
Μετά την Ίο και την Αστυπάλαια, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Μπόντρουμ, όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε προγραμματισμένη συναυλία.
Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για το ζευγάρι, καθώς η οικογένειά του έχει μεγαλώσει μετά τον ερχομό της νεογέννητης Μιράντας, ενώ έχουν ήδη αποκτήσει τον γιο τους, Βασίλη.

Με ποιο ζευγάρι βρέθηκαν στο Μπόντρουμ
Στο ταξίδι τους είχαν μαζί τους αγαπημένους φίλους. Η Σίλια Κριθαριώτη και ο σύζυγός της, Νίκος Τσάκος, βρέθηκαν επίσης στο Μπόντρουμ και διασκέδασαν στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Η παρέα είχε συναντηθεί νωρίτερα και στην Ίο, όπου ο τραγουδιστής και η Αλεξάνδρα Νίκα ήταν καλεσμένοι της γνωστής σχεδιάστριας και του συζύγου της.

Η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε και ένα κοινό στιγμιότυπο με την Αλεξάνδρα Νίκα, με φόντο τη θάλασσα, συνοδεύοντάς το με την τρυφερή φράση:
«με το αγαπημένο μου κορίτσι»
Το ξέφρενο γλέντι στη συναυλία
Η Αλεξάνδρα Νίκα έδειξε μέσα από τα social media ότι απόλαυσε με την ψυχή της τη βραδιά.
Σε βίντεο που δημοσίευσε, εμφανίζεται να χορεύει και να διασκεδάζει στη συναυλία του συζύγου της, ενώ μοιράστηκε ακόμη ένα κοινό στιγμιότυπο από την παρέα της βραδιάς.
Η παρουσία της Σίλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου έδωσε έτσι συνέχεια στις κοινές καλοκαιρινές στιγμές των δύο ζευγαριών, αυτή τη φορά με φόντο το Μπόντρουμ και τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









