Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Παντελής Τουτουντζής: Η επέτειος γάμου με τον Νάσο που ξεκίνησε με… νεύρα

01/09/2026 - 18:28 | | 4 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Με το «καλημέρα» λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα η επέτειος γάμου του Παντελή Τουτουντζή και του Νάσου Τσιβγούλη. Και δεν το λέμε μεταφορικά… Ο γνωστός make-up artist περίμενε επί τρεις ώρες τον σύζυγό του να φτάσει στην Κρήτη, κατέγραφε τα πάντα για το νέο του vlog και, όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο κοντά έφτανε στα όριά του.

Το ζευγάρι συμπληρώνει φέτος δύο χρόνια γάμου και 20 χρόνια κοινής ζωής και επέλεξε τη Νότια Κρήτη για να γιορτάσει την επέτειό του. Το σχέδιο ήταν όμορφο. Η αρχή, όχι και τόσο.

Ο Παντελής είχε ξεκινήσει να καταγράφει το vlog περίπου τρεις ώρες πριν από την άφιξη του Νάσου, περιμένοντας να τον συναντήσει στο αεροδρόμιο. Μόνο που η ώρα περνούσε και ο σύζυγός του… άφαντος.

«Έχω ξεκινήσει το vlog εδώ και τρεις ώρες, που υποτίθεται ο Νάσος έφτασε στο αεροδρόμιο και ερχόταν. Το ξεκίνησα στις 2:30, η ώρα είναι 5 και δεν έχει έρθει ακόμα. Τον παίρνω κάθε δέκα λεπτά τηλέφωνο και μου λέει “φτάνω”», ανέφερε με εμφανή εκνευρισμό.

Και κάπου εκεί άρχισε η εσωτερική μάχη. Να χαλάσει η επέτειος ή να κάνει υπομονή;

«Πείτε μου τι να κάνω. Να διαλύσω αυτή την υπέροχη μέρα, που είναι η επέτειός μου, να σηκωθώ να φύγω και να κρυφτώ, να μην με ξαναδεί ή να δώσω τόπο στην οργή; Αλήθεια τώρα, το εννοώ», είπε.

Δεν έκρυψε, μάλιστα, την ενόχλησή του για το γεγονός ότι, όπως υποστήριξε, ο Νάσος γνώριζε πως θα καθυστερούσε, αλλά δεν τον είχε ενημερώσει εγκαίρως.

«Ο τύπος δεν υπάρχει. Ήξερε ότι θα φτάσει δύο ώρες πριν το βραδινό φαγητό και δεν μου το είχε πει. Ξεκίνησε με ψέματα, ότι θα είναι πρωί εδώ, πήγε μεσημέρι, η ώρα είναι 5+ και δεν έχει φτάσει ακόμα», σχολίασε.

Και επειδή ο Τουτουντζής δεν θα μπορούσε να αφήσει την κατάσταση χωρίς την απαραίτητη δόση αυτοσαρκασμού, συνέχισε: «Εγώ έχω γίνει σαν τη γαρίδα εδώ, σε λίγο θα μου ρίξουν σάλτσα και θα με φάνε με καμιά φέτα ψωμί, σαγανάκι, και αυτός είναι στην κοσμάρα του, δεν έχει έρθει».

Τελικά ο Νάσος έφτασε. Η ειρήνη, όμως, δεν αποκαταστάθηκε αμέσως.

«Κοιτάξτε τώρα που ή θα κάνει τη βρεγμένη γάτα ή θα μπει με επίθεση. Ξέρεις τι ώρα είναι; Τρεις ώρες έκανες για μια απόσταση 45 λεπτών; Τι θα κάνουμε τώρα, τι χρόνο έχουμε μέχρι το βράδυ; Με δουλεύεις παιδί μου; Σε δύο λεπτά φεύγω», του είπε ο Παντελής, φανερά ενοχλημένος.

Κι αν κάποιος περίμενε ότι εκεί θα τελείωνε το… δράμα, μάλλον δεν είχε υπολογίσει σωστά.

Ο Νάσος πήρε τα παιδιά τους και πήγε στη θάλασσα, αφήνοντας τον σύζυγό του να σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο: «Δεν ξέρω με τι να πρωτοφουντώσω, με το ότι με προσπέρασε σαν να είμαι μια σκιά; Τέλος πάντων, με έγραψε κανονικά, πήρε τα παιδιά και μπήκε μες στη θάλασσα. Εγώ σαν φάντασμα, σαν υγρασία στην ατμόσφαιρα. Το τίποτα, το κενό».

Παρά τα νεύρα, τελικά ο Παντελής Τουτουντζής κατάφερε να αφήσει πίσω του την καθυστέρηση και να μην επιτρέψει σε ένα στραβό ξεκίνημα να χαλάσει την ιδιαίτερη ημέρα τους.

Μόνο που η… πυριτιδαποθήκη δεν είχε αδειάσει εντελώς.

Αργότερα, ο Νάσος καθυστέρησε και να ετοιμαστεί για ένα κάλεσμα, δίνοντας στον Παντελή νέα αφορμή για ξέσπασμα. Και τότε ήρθε η περίφημη «βόμβα».

«Μία δικαιολογία να πεις ότι δεν έρχεσαι, έχεις πάρει τα μπογαλάκια σου κι έχεις φύγει. Θα σκάσει η βόμβα εκεί. Η κλωστή έχει πάρει φωτιά και πλησιάζει τη βόμβα. Ή θα ρίξεις λίγο σάλιο και θα σβήσει ή θα εκραγεί. Εσύ επιλέγεις», είπε με χιούμορ.

Τελικά, η βόμβα δεν έσκασε.

Η ημέρα έκλεισε όμορφα και ο ίδιος παραδέχτηκε πως, παρά τις καθυστερήσεις, τα νεύρα και τα πειράγματα, η επέτειος ήταν τελικά υπέροχη. Άλλωστε, πίσω από όλα αυτά υπάρχει μια κοινή ζωή που μετρά δύο δεκαετίες.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.