Στο Παρίσι βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, πραγματοποιώντας το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τη μικρή Ξένια.
Η παρουσιάστρια μοιράζεται στιγμές από την παραμονή της στη γαλλική πρωτεύουσα, δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια μικρή γεύση τόσο από τη διαμονή της όσο και από τις εξόδους της.

Η εικόνα από τον χώρο όπου μένει
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ξεχωρίζει μία φωτογραφία από τον χώρο διαμονής της στο Παρίσι.
Στην εικόνα φαίνεται ένα κομψό σαλόνι σε κλασικό ύφος, με ανοιχτόχρωμο καναπέ, ιδιαίτερες πολυθρόνες, επιβλητικό φωτιστικό και γυάλινο τραπέζι.
Πάνω στο τραπέζι την περίμενε μία σοκολατένια δημιουργία σε σχήμα Πύργου του Άιφελ, μαζί με φρούτα, μια λεπτομέρεια που έδινε ακόμη πιο παριζιάνικο χαρακτήρα στο καλωσόρισμα.
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το κατάλυμα μέσα από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ωστόσο η εικόνα ήταν αρκετή για να δείξει μέρος του ιδιαίτερα προσεγμένου εσωτερικού.

Η βραδινή έξοδος στο Παρίσι
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη γαλλική πρωτεύουσα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε επίσης εικόνες από δείπνο στο Hakuba.
Στα στιγμιότυπα φαίνονται προσεγμένα πιάτα ιαπωνικής κουζίνας, σασίμι και ιδιαίτερες δημιουργίες με έντονα χρώματα και περίτεχνο στήσιμο.
Σε μία από τις φωτογραφίες, άνθρωπος του εστιατορίου παρουσιάζει ένα μεγάλο πιάτο διακοσμημένο με λουλούδια και πράσινα στοιχεία, ενώ σε άλλες εικόνες η Κατερίνα Καινούργιου εστιάζει στις λεπτομέρειες του μενού.
Το ταξίδι στο Παρίσι έχει ξεχωριστή σημασία για την ίδια, καθώς είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει εκτός Ελλάδας μαζί με τη μικρή της κόρη.
Η φωτογραφία μέσα από το διαμέρισμα:

Πότε επιστρέφει στην Αθήνα
Μέχρι στιγμής, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει αποκαλύψει πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί το ταξίδι της στο Παρίσι και πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα. Η παρουσιάστρια περιορίζεται προς το παρόν σε στιγμιότυπα από τη διαμονή και τις εξόδους της στη γαλλική πρωτεύουσα.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









