Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Μίνα Καραμήτρου: «Από χθες παγώσαμε όλοι» – Βαριά η έναρξη της εκπομπής

06/09/2026 - 11:27 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Με εμφανή συγκίνηση αναφέρθηκαν στην τραγωδία της Τανάγρας η Μίνα Καραμήτρου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, στην έναρξη της εκπομπής τους «Ρεπορτάζ στις 10», το πρωί της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου.

Η πτώση του Phantom κατά τη διάρκεια της επίδειξης στην Athens Flying Week, το μεσημέρι του Σαββάτου, και ο θάνατος των δύο χειριστών βύθισαν στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία και τις οικογένειες των δύο ανδρών.

Η Μίνα Καραμήτρου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Η Μίνα Καραμήτρου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης αναφέρθηκαν συγκλονισμένοι στην πτώση του Phantom και τον θάνατο των δύο πιλότων.

«Βαριά η καλημέρα σήμερα, πολύ βαριά η καλημέρα. Από χθες παγώσαμε όλοι, που είδα το Phantom να πέφτει, να χάνουμε τους δύο πιλότους μας», ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος στάθηκε στην απώλεια των δύο χειριστών, εκφράζοντας το πένθος που έχει προκαλέσει η τραγωδία.

«Θρηνεί η Πολεμική Αεροπορία, όλοι θρηνούμε που χάσαμε τους δύο “αετούς” μας», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μίνα Καραμήτρου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης αναφέρθηκαν συγκλονισμένοι στην πτώση του Phantom και τον θάνατο των δύο πιλότων.

Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γρηγοριάδης αναφέρθηκε με υπερηφάνεια στους Έλληνες πιλότους, ενώ έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο θυμάτων.

«Είμαστε περήφανοι για την ελληνική αεροπορία, τους Έλληνες πιλότους. Αυτές οι εικόνες μας στεναχωρούν και θέλουμε να εκφράσουμε από την καρδιά μας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο “αετών” μας. Να είναι το τελευταίο περιστατικό και το Κράτος να βοηθήσει αυτές τις οικογένειες», ανέφερε.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.