Τον Γιώργο Μαζωνάκη θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν από κοντά φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική του, πριν από την κηδεία του.
Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, η σορός του τραγουδιστή θα μεταφερθεί το απόγευμα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Νίκαια, την εκκλησία και την ενορία που αγαπούσε ιδιαίτερα.
Η «λαϊκή αγρυπνία» θα ξεκινήσει στις 19:30 το βράδυ της Κυριακής και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Με αυτόν τον τρόπο, η οικογένεια θέλησε να δώσει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να βρεθούν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος και να πουν το δικό τους «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ανακοίνωση της οικογένειας
«Με καρδιά ραγισμένη και θλίψη ανείπωτη σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η σορός του μονάκριβού μας Γιώργου θα βρεθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νίκαιας, στην αγαπημένη του εκκλησία και ενορία, ώστε να τον αποχαιρετήσουν από κοντά όσες φίλες και όσοι φίλοι το επιθυμούν.
Η «λαϊκή αγρύπνια» ως απότιση φόρου τιμής και αγάπης θα αρχίσει στις 19.30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
Θερμή παράκληση, αντί στεφάνου όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το Humanity Greece.
Οικογένεια Γιώργου Μαζωνάκη».
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.








