Με μια παλιά κοινή τους φωτογραφία και μια μακροσκελή προσωπική ανάρτηση, ο Γιώργος Χρανιώτης αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη, ανατρέχοντας σε στιγμές από την εποχή που οι δύο άνδρες είχαν στενή φιλία.
Ο ηθοποιός στάθηκε σε μικρές και μεγαλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση τους, περιγράφοντας τις εξόδους τους, τις συζητήσεις τους, τις συναντήσεις τους σε θέατρο, νυχτερινά κέντρα και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και τις περιόδους κατά τις οποίες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους απομάκρυναν.
«Θέλω να γυρίσω στα παλιά Τζωρτζ»
Ιδιαίτερη θέση στην ανάρτηση έχει μια προσωπική στιγμή που θυμήθηκε ο Χρανιώτης, όταν ο Μαζωνάκης τον είχε σκεπάσει με μια κουβέρτα και τον είχε φιλήσει στο μέτωπο.
«Θέλω να γυρίσω στα παλιά Τζωρτζ. Τότε που βγαίναμε έξω και τα πίναμε και μου ’λεγες και σου ’λεγα. Τότε που σου μίλαγα για τον σουρεαλισμό και μου απαντούσες ότι δεν τα πολύ καταλαβαίνεις όλα αυτά. Αλλά τα καταλάβαινες. Που με σκέπασες με μια κουβέρτα και με φίλησες στο μέτωπο, τότε που χα ’γίνει κόκκαλο. Κι έφυγες. Κύριος. Μάγκας. Ωραίος», έγραψε.
Ο ηθοποιός θυμήθηκε ακόμη τις κοινές τους εξόδους, αλλά και στιγμές που έζησαν μαζί με φίλους τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά την περίοδο που χόρευαν «σαν δαιμονισμένοι».

Από το θέατρο μέχρι τα καμαρίνια
Στη συνέχεια, ο Χρανιώτης αναφέρθηκε στις διαφορετικές φάσεις της φιλίας τους. Μίλησε για τις συζητήσεις τους, τις συναντήσεις στο ιατρείο της Κατερίνας Μουστάκα, αλλά και τις φορές που είχε βρεθεί να παρακολουθεί τον Μαζωνάκη σε νυχτερινό κέντρο.
Ξεχωριστή αναφορά έκανε στην παράσταση «Rocky Horror Picture Show» στην οποία ο Μαζωνάκης είχε τον ρόλο του αφηγητή, αλλά και στην Κύπρο, όπου ο Χρανιώτης είχε ταξιδέψει για γυρίσματα και βρήκε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει στη σκηνή και να τον συναντήσει στα καμαρίνια.
Θυμήθηκε επίσης την παρουσία του Μαζωνάκη στο «Your Face Sounds Familiar», όπου συμμετείχε ως μέλος της κριτικής επιτροπής.
Ο Χρανιώτης παραδέχτηκε ότι η ζωή και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους τούς απομάκρυναν ακόμη περισσότερο όταν έγινε πατέρας, χωρίς όμως να χαθεί η αγάπη και η οικειότητα που υπήρχαν μεταξύ τους.
«Και μετά έγινα πατέρας και χαθήκαμε εντελώς. Και ’γω και συ. Θα ξανανταμώσουμε Τζωρτζ. Και θα ξανά χορέψουμε. Adios amigo», έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.







