Συγκλονίζει με την μαρτυρία της γυναίκα «συνοδός» που έχει πέσει στα δίκτυα του περιβόητου Αλβανού μαστροπού, ο οποίος είναι γνωστός στον υπόκοσμο με το προσωνύμιο «Σοκόλ».
Του Βασίλη Χήτου
Μιλώντας στο espressonews.gr και δείχνοντας τα σημάδια από το μαστίγωμα με λουρί στο κορμί της η 33χρονη γυναίκα, περιγράφει την ζωή-κόλαση που βιώνει, «ναρκωμένη και υπνωτισμένη» από το κύκλωμα των μαστροπών στο οποίο έχει παγιδευτεί.

Μάλιστα η γυναίκα, αναφέρει πως την «ποτίζουν» με το ζόρι με παραισθησιογόνα χάπια και ανεβάζουν τους ομαδικούς βιασμούς της στο «σκοτεινό δωμάτιο» του διαδικτύου, για να αποσπούν χρήματα από τους «θεατές» με τις αρρωστημένες ορέξεις.


Ο «Σοκόλ», πάντως που φαίνεται να διαθέτει «ισχυρές πλάτες», υπήρξε τρόφιμος των φυλακών για παρόμοια αδικήματα.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.








