Ο πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα στην Άννα Βίσση και στον Νίκο Καρβέλα μετά τη συναυλία στο ΟΑΚΑ δεν είναι απλά μια δικαστική και οικονομική διαμάχη για τα εκατομμύρια. Είναι μια τυφλή σύγκρουση γραμμένη στα άστρα!
Από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό
210 9349036 – 6937110155
Ο γνωστός αστρολόγος Πέρρης Κρητικός έβαλε στο μικροσκόπιο τους αστρολογικούς χάρτες των δύο -πρώην πια- «αιώνιων εραστών» της ελληνικής σόουμπιζ και τα ευρήματα κόβουν την ανάσα!
Σύμφωνα με την ανάλυση του Πέρρη Κρητικού, η ρήξη αυτή δεν ήρθε από το πουθενά. Οι διελεύσεις των πλανητών αυτή την περίοδο «χτύπησαν» με ακρίβεια δευτερολέπτου τις πιο ευαίσθητες χορδές των δύο καλλιτεχνών και μιας κοινής πορείας 50 ετών.
Η απουσία του συνθέτη από τη συναυλία, οι εκατέρωθεν αιχμηρές ανακοινώσεις, τα ασφαλιστικά μέτρα, η απαγόρευση των τραγουδιών και οι οικονομικές διαφωνίες συνθέτουν ένα σκοτεινό παρασκήνιο.
Έτσι ξεκίνησε και η ανάγκη για αυτή την αστρολογική έρευνα, με σκοπό να αποκρυπτογραφήσει ένα παρασκήνιο, την αιτία, το λάθος, μα και τη φύση των δύο καλλιτεχνών… Ας δούμε μέσα από την αστρολογία και ας μάθουμε αυτά που δεν φαίνονται στα φώτα.

Ποιος είναι αστρολογικά ο Νίκος Καρβέλας; Ποια είναι πλανητικά η Άννα Βίσση; Τι τους ενώνει; Τι τους χωρίζει; Τι θα γίνει στο μέλλον;
Ο Νίκος Καρβέλας έχει έναν εντυπωσιακό αστρολογικό χάρτη. Ένας Παρθένος με στενή σχέση συνόδου Ερμή, Αφροδίτης και Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου τον κάνει έναν ακούραστο αναλυτικό δημιουργό, που προτιμά να μιλά με έργα παρά με λόγια!
Κτητικός συναισθηματικά και με όχι πάντα καλή διαχείριση του χρήματος, καθώς ο Κρόνος στον χώρο του Ζυγού έχει βάλει το χέρι του! Εκεί είναι και ο Ποσειδώνας, που δίνει μια και εξανεμίζει το χρήμα!
Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι πως είναι δύσκολο να μην εκφράσει τον ψυχισμό του και να υποκριθεί χαμογελώντας απέναντι σε κάποιον που, για παράδειγμα, αντιπαθεί!
Ο Καρβέλας είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τη γνώση και την υπερανάλυση, και θέλει τα πράγματα να είναι όπως εκείνος τα θέλει! Το κοφτερό, ανήσυχο μυαλό του τον βάζει να καταπιάνεται με δύσκολες έννοιες και έχει άποψη επί παντός επιστητού!
Συχνά δε οι απόψεις του είναι αρκετά επαναστατικές και σίγουρα μπορούν να έρθουν αντιμέτωπες με όσα οι πολλοί πιστεύουν και αποδέχονται. Αυτό το οφείλει στο τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό, που τον κάνει πολύ δύσκολο συνεργάτη και εκρηκτικά διασπαστικό, όταν κάτι δεν γίνεται όπως αυτός το έχει σχεδιάσει.
Ένα ακόμα αρνητικό στον χάρτη του είναι η ασάφεια που συχνά χαρακτηρίζει τις συμφωνίες του. Εμείς γνωρίζουμε μέσα από την πορεία του πως είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός και ταλαντούχος! Ιδιόρρυθμος στα μάτια κάποιων, αντιπαθής σε ορισμένους για τον σκληρό λόγο, τις επιθετικές του αντιδράσεις ή και την εκκεντρική του εμφάνιση.
Όμως, όλοι αποδέχονται ότι ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στον χώρο της μουσικής, μία αξία που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει!
Αυτό που δεν φαίνεται είναι ότι πίσω από αυτόν τον εκκεντρικό του τρόπο είναι ένας απόλυτα ζεστός, ευαίσθητος και καλόψυχος άνθρωπος. Μαζί, όμως, με αυτά είναι ένας εξαιρετικά υπερήφανος, εύθικτος άνδρας (Άρης στον Λέοντα), και αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του τον υποχρεώνει να κρύβει τις ευαισθησίες του.
Είναι σαν το στρείδι – σκληρό κέλυφος μαλακό περιεχόμενο! Σε αυτόν τον θιγμένο εγωισμό και στην πληγωμένη υπερηφάνειά του οφείλεται και ο πόλεμος με την -πρώην πια- «μούσα» του.

Η Άννα Βίσση
Σε αντίθεση με τον Νίκο Καρβέλα, η Άννα Βίσση δεν έχει κρυφές πτυχές. Μία Τοξότης με Κρόνο και Σελήνη στον ίδιο χώρο μπορεί να σταθεί παντού με το ύφος που απαιτούν ο χώρος και η περίσταση.
Είναι η φωτιά του Ήλιου στον Τοξότη, η ορμή και η αισιοδοξία που της χαρίζει η Σελήνη. Είναι ελεύθερη, αδέσμευτη (Αφροδίτη στον Υδροχόο), γεμάτη πάθος, ανοιχτή στην περιπέτεια σε όλους τους τομείς (αντίθεση Αφροδίτης με Ουρανό στον Λέοντα). Ο Άρης στον Σκορπιό είναι αυτός που της δίνει τόλμη και τη σπρώχνει να κολυμπά σε βαθιά νερά.
Η Άννα Βίσση αστρολογικά αγαπά βαθιά και αληθινά, όμως η αγάπη της δεν εκφράζεται πάντα με τρόπους που μπορούν να οδηγήσουν σε εφησυχασμό το ταίρι της. Νοιάζεται για όσους αγαπά με έναν δικό της τρόπο.
Δεν είναι… σπιτόγατα (σπάνια βγαίνει σπιτόγατος Τοξότης), καθώς το σπίτι είναι «σταθμός ανεφοδιασμού και ξεκούρασης» μέχρι την επόμενη απόδρασή της.
Σε ρεαλιστικό επίπεδο, όλα δείχνουν ότι και εκτιμά και αγαπά τη δύναμη του χρήματος, καθώς ο Κρόνος «κυβερνά» τον τομέα «χρήμα» στη ζωή της, όπως και την ακίνητη περιουσία.
Αγαπά τον κόσμο και ο κόσμος αυτήν, καθώς ο καλός Δίας (στον τομέα της κοινωνικότητας και των φίλων στον Ζυγό) μετουσιώνει την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της.
Αυτά τα δύο φαινομενικά αντίθετα άτομα συναντήθηκαν. Λέω «φαινομενικά», γιατί στην πραγματικότητα η συναστρία τους δημιουργεί κάτι απίθανα δυνατό, μέχρι που φτάσαμε στη σκληρή διαμάχη τους.
Η αντίδραση του υπερήφανου Καρβέλα είναι σκληρή και αδυσώπητη! Βλέπετε, θίχτηκε ο εγωισμός του – και είναι τρέλα να θίγεις έναν Άρη στον Λέοντα!
Πλανητικά, όμως, όσο και αν θυμώσουν, όσο και αν αντιδράσουν, δεν κρατάνε κακία. Ένα «σ’ αγαπώ» και μία «συγγνώμη», πρώτα της Άννας και μετά του Νίκου, λογικά θα γίνουν η «γέφυρα» που θα τους ενώσει στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου!
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









