Για τις αλλαγές που συντελούνται στις ανθρώπινες σχέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αυτές επηρεάζουν ακόμη και τους γάμους μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2026.
Με αφορμή τη θεατρική του παρουσία τη φετινή σεζόν, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις κοινωνικές αλλαγές, στην επίδραση των social media και στην ανάγκη οι άνθρωποι να είναι προετοιμασμένοι για τις διαφορετικές εξελίξεις που μπορεί να φέρει μια σχέση.
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε ότι η γενιά του βιώνει μια περίοδο έντονων μεταβολών, οι οποίες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους. Όπως ανέφερε, οι αλλαγές στη θέση της γυναίκας στον δυτικό κόσμο, αλλά και η επιρροή της τεχνολογίας, διαμορφώνουν νέα δεδομένα στις προσωπικές σχέσεις.

«Με την Άννα μπορούμε όχι μόνο να τσακωθούμε, αλλά και να χωρίσουμε, για τον λόγο ότι ζούμε σε μια μεταβατική περίοδο. Αυτό που ζούμε τώρα εμείς, η γενιά μας, η αλλαγή της θέσης της γυναίκας στον δυτικό κόσμο, οι αλλαγές πλέον μέσω των social media και του Ίντερνετ, όλα αυτά τα πράγματα δημιουργούν γρήγορες και απότομες αλλαγές. Οπότε το ότι είσαι σήμερα με έναν άνθρωπο σε μια σχέση ή σε έναν γάμο, δεν σημαίνει ότι θα ‘σαι και αύριο. Τα πράγματα αλλάζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς», είπε.
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός στάθηκε στη σημασία της προσωπικής καλλιέργειας, επισημαίνοντας ότι αυτή μπορεί να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο κάποιος διαχειρίζεται είτε τη συνέχιση είτε το τέλος μιας σχέσης.
Μάλιστα, αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος είχε μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα για τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή.
«Η προετοιμασία και η εκπαίδευση που έχει κάνει ο καθένας μέσα του θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να συνεχίσεις με έναν άνθρωπο ή και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να μην συνεχίσεις. Μ’ άρεσε πολύ η στάση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, την προηγούμενη εβδομάδα, γι’ αυτό αναφέρομαι. Ότι, ναι, ολοκληρώνεται ένας κύκλος αλλά ο τρόπος που θα τον ολοκληρώσεις, που θα τον κλήσεις και θα συνεχίσεις, δείχνει το πόσο έχεις καλλιεργήσει τον εαυτό σου μέχρι αυτό το σημείο».

Η απορία της Ναταλίας Γερμανού
Η τοποθέτηση του Θανάση Ευθυμιάδη έκανε τη Ναταλία Γερμανού να αναρωτηθεί αν ο καλεσμένος της προσπαθούσε να της περάσει κάποιο προσωπικό μήνυμα, με τον διάλογό τους να συνεχίζεται σε πιο ανάλαφρο τόνο.
«Προσπαθείς να μου πεις κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.
Ο ηθοποιός έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν υπήρχε κάποια προσωπική αιχμή πίσω από τα λόγια του, αλλά πως ήθελε να εκφράσει τον προβληματισμό του για την εποχή και τις αλλαγές που αυτή φέρνει στις σχέσεις.
«Όχι, όχι. Απλώς είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος, γιατί ακούμε για χωρισμούς, ότι ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς», απάντησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









