Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ομόνοια: Άτομο έπεσε από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου – Φώναζε «βοήθεια» πριν από την πτώση

19/10/2026 - 13:27 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας έπειτα από πτώση ατόμου από τον τέταρτο όροφο ξενοδοχείου στην περιοχή της Ομόνοιας, στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό σημειώθηκε υπό συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Orange Press Agency, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης ενώ όπως έγινε γνωστό φώναζε «βοήθεια» πριν από την πτώση.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γερανίου και Πειραιώς, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πληροφορίες για την έκβαση του περιστατικού παραμένουν αντικρουόμενες, καθώς ορισμένα μέσα μεταδίδουν ότι ο άνδρας έχασε τη ζωή του. Η διερεύνηση των συνθηκών της πτώσης βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς προηγήθηκε.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.