Μια ιδιαίτερα τολμηρή εμφάνιση έκανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία στα 47 της εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με το στιλ και την παρουσία της. Η μελαχρινή καλλονή, που τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα φώτα της δημοσιότητας και για την προσωπική της ζωή, έδωσε το παρών σε παρουσίαση βιβλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επιλέγοντας ένα σύνολο που συνδύαζε την κομψότητα με τη διαφάνεια.
Για τη συγκεκριμένη έξοδο επέλεξε ένα μακρύ μπορντό σακάκι, το οποίο φόρεσε πάνω από μια ημιδιάφανη μπλούζα με ψηλό λαιμό και δαντελένια σχέδια. Η διαφάνεια στο επάνω μέρος του σώματος έδινε έναν αισθησιακό χαρακτήρα στην εμφάνισή της, ενώ το μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι με τη φαρδιά γραμμή δημιουργούσε μια εντυπωσιακή αντίθεση. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μαύρα μυτερά παπούτσια και διακριτικούς χρυσούς κρίκους στα αυτιά, αφήνοντας τη δαντέλα να πρωταγωνιστήσει.

Ο γάμος, το διαζύγιο και ο νέος έρωτας
Η γνωστή ηθοποιός έχει διαγράψει τη δική της πορεία στην ελληνική τηλεόραση, ενώ η προσωπική της ζωή έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σε νεαρή ηλικία παντρεύτηκε γνωστό επιχειρηματία, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους. Ο γάμος τους κράτησε επτά χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2011, με τους δύο πρώην συζύγους να διατηρούν στη συνέχεια καλές σχέσεις, έχοντας ως προτεραιότητα τα παιδιά τους. Η ίδια έχει εξηγήσει σε συνεντεύξεις της ότι για πολλά χρόνια ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με την προσωπική της ζωή και απέφευγε να γνωρίζει στους γιους της τους άνδρες με τους οποίους διατηρούσε ερωτικές σχέσεις.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο, έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός επίσης γνωστού ηθοποιού. Αν και αρχικά το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους και απέφευγε τις δημόσιες αναφορές στη σχέση του, πλέον πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις και ταξίδια. Μάλιστα, ο σύντροφός της έχει μιλήσει δημόσια με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για εκείνη, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το ταλέντο και την επαγγελματική της πορεία. Οι δυο τους εμφανίστηκαν πρόσφατα μαζί και στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, όπου παρακολούθησαν επίδειξη γνωστού ελληνικού οίκου, καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Η εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα
Αυτή τη φορά, πάντως, η ηθοποιός επέλεξε να βρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Ζωή Μετά», της Μαρίας Παναγοπούλου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό, ενώ φωτογραφήθηκε τόσο μόνη της όσο και μαζί με τη συγγραφέα του βιβλίου και τη γνωστή λογοτέχνιδα Λένα Μαντά.
Ο λόγος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, την πρώην σύζυγο του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, η οποία εδώ και περίπου δύο χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Γιώργο Γεροντιδάκη. Η 47χρονη ηθοποιός επέλεξε για την παρουσίαση ένα ιδιαίτερο σύνολο με διάφανη δαντέλα και μπορντό σακάκι, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την προτίμησή της σε εμφανίσεις που συνδυάζουν την κομψότητα με πιο τολμηρές επιλογές.


Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









