Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά ενώ μία ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα τον έφερε σε δύσκολη θέση.

«Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Θέλω να το κάνω με αγάπη δεν θέλω να γίνει για να γίνει. Τυχαία ή υστεροφημικά θέλω αυτό που είπες ακριβώς, να δεις τη σχέση να αναπτύσσεται. Διάβασα κάπου ότι “ευτυχία είναι όχι να φυτέψεις ένα δέντρο για να σε σκιάζει αλλά για να σκιάσει τους ανθρώπους που θα έρθουν μετά από σένα από κάτω”, το οποίο βρίσκω πολύ σημαντικό και νομίζω ότι σε αυτές τις σχέσεις αν δεν βιαστείς γιατί κανείς δεν ξέρει πότε θα του έρθει, μόνο βιωματικό είναι το ταξίδι. Από την άλλη σίγουρα μπορείς να σκεφτείς ότι επειδή τρέχουν τα πράγματα…».
Με τον Γιώργο Λιάγκα να τον ρωτάει: «Πώς και δεν έτυχε να κάνεις παιδιά;» με τον ηθοποιό να απαντάει: «Είναι πολύ προσωπική ερώτηση πρώτον, δεύτερον είναι ένα κομμάτι που θα έπρεπε να είναι διαφορετική η συζήτησή μας».
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









