AgPharm Hyaluronic

Πόσιµο ελιξίριο νεότητας… µε τα μοναδικά οφέλη του υαλουργικού οξέως υψηλού µοριακού βάρους και µε ευεργετικές ιδιότητες στην διατήρηση της νεότητας στην επιδερµίδα και την κινητικότητα των αρθρώσεων.

Πόσιµο ελιξίριο νεότητας… µε τα μοναδικά οφέλη του υαλουργικού οξέως υψηλού µοριακού βάρους και µε ευεργετικές ιδιότητες στην διατήρηση της νεότητας στην επιδερµίδα και την κινητικότητα των αρθρώσεων.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ο ιστός που διευκολύνει την κίνηση µεταξύ των κινουµένων επιφανειών στο µυικό και σκελετικό σύστηµα, αφ’ ενός και αφ’ ετέρου συνεισφέρει στην διατήρηση της ενυδάτωσης και ελαστικότητας της επιδερµίδας. Είναι απαραίτητο συµπλήρωµα για ηλικιωµένα άτοµα µε σκοπό να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τις αρθρώσεις αλλά και σε νεώτερα για την συμπλήρωση του υαλουρονικού οξέως που χάνεται µε την πάροδο της ηλικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 210 418 3510
site: www.agpharm.gr
e-mail: [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...