Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Γκιρτζίκης: Αλλο ένα παραλήρημα

Παραλήρημα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Παραλήρημα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Αρχικά, για την κατάσταση της ΕΠΟ μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, ο κ. Γκιρτζίκης τόνισε: «Το 88-82 είναι μια πλειοψηφία. Επίσης, δεν ήλθαν να ψηφίσουν κάποιοι που πρόσκεινται στη δική μας σκέψη, άρα θα ήταν περισσότεροι.

Το έχω πει και θα το επαναλάβω. Εγώ έκανα την προσπάθεια αυτή χωρίς να έχω καμία στήριξη, όλοι οι άλλοι ήταν μαζί, χρησιμοποίησαν τα πάντα. Ολος ο φίλαθλος κόσμος, όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ξέρουν τι έγινε στη γενική συνέλευση για να φτάσουν στο νούμερο που κατ’ αυτούς είναι επιτυχία. Εγώ θα πω ότι η πλειοψηφία έδωσε μια απάντηση και στις εκλογές η απάντηση αυτή θα είναι πολύ πιο δυνατή». Για τη στάση της συμμαχίας, είπε: «Εναντίον του ποδοσφαίρου πάνε και όχι εναντίον σε μένα. Πρέπει να ντρέπονται». Για την περίπτωση της παραίτησης, ήταν κατηγορηματικός: «Αυτά είναι αστεία.

Επιτέλους, ας σταματήσουν να τα λένε. Αν δεν κουράστηκαν αυτοί και θέλουν να συνεχίσουν να τα λένε, δικαίωμά τους. Εγώ τέτοιου είδους συζητήσεις τις προσπερνάω. Εχω δώσει απαντήσεις κατά καιρούς. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω. Εγώ θα πολεμήσω και στις εκλογές. Η άλλη πλευρά δεν έχει ούτε υποψήφιο. Βλάπτουν το ποδόσφαιρο».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα