Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Single mom η Αρτάνι

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια χώρισε από τον Πορτορικανό σύντροφό της, καθώς, όπως λέει η ίδια, δεν στάθηκε στο ύψος του ως πατέρας

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια χώρισε από τον Πορτορικανό σύντροφό της, καθώς, όπως  λέει η ίδια, δεν στάθηκε στο ύψος του ως πατέρας

Εδιωξε τον σύντροφό της, παίρνοντας την «ηρωική» απόφαση να μεγαλώσει μόνη το παιδί τους. Η Αννέτ Αρτάνι δηλώνει πλέον «single mom» και θα κάνει σόλο εμφάνιση στα βαφτίσια του Γρηγόρη Μάξιμου στην Κεφαλλονιά, στις 12 Αυγούστου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια φτάνει σήμερα στα πάτρια εδάφη χωρίς τον Giovanni Olivera, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της τον περασμένο Οκτώβριο.2 259 Οι δυο τους χώρισαν πριν από λίγους μήνες, καθώς -όπως ισχυρίζεται η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso»– ο Πορτορικανός πρώην σύντροφός της δεν στάθηκε στο ύψος του ως πατέρας!

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού, όταν η Αννέτ άρχισε να περνά επιλόχεια κατάθλιψη. «Η συμπεριφορά του Giovanni απέναντί μου δεν ήταν καθόλου καλή εκείνη την περίοδο. Οταν απευθύνθηκα σε ειδικό για να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου, μου είπε ότι έπρεπε να έχω την απόλυτη στήριξη των δικών μου ανθρώπων. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν με στήριξε, αλλά κάθε φορά που του ζητούσα να έρθει μαζί μου στον ψυχολόγο αρνιόταν, λέγοντας ότι δεν πίστευε πως χρειαζόμουν βοήθεια. Δεν ενδιαφέρθηκε να σταθεί δίπλα στη μητέρα του παιδιού του» λέει η τραγουδίστρια.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν στη συνέχεια. «Αντί να με βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, άρχισε να εξαφανίζεται, αφήνοντάς με να μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μας. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάθλιψή μου και ερχόταν να δει τον μικρό μια δυο φορές την εβδομάδα. Επί της ουσίας τον μεγάλωνα μόνη μου, αφού δεν έχω συγγενείς στη Νέα Υόρκη. Το μόνο στήριγμά μου ήταν η παιδική φίλη μου Βασιλεία Παλμού, που θα γίνει και νονά του Γρηγόρη Μάξιμου» συνεχίζει η Αννέτ, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει μόνη της την επιλόχεια κατάθλιψη.

3 119 4 60

Κατάθλιψη

«Αρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, κάνοντας παράλληλα γυμναστική και σωστή διατροφή. Επικεντρώθηκα στο να είμαι υγιής για χάρη του παιδιού μου. Θα προτιμούσα να τον μεγαλώσω μονάχη μου, παρά με έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα πώς πρέπει να φέρεται ένας σωστός πατέρας και σύντροφος. Ο σωστός πατέρας οφείλει να είναι κοντά στο παιδί του συνέχεια, όχι να το επισκέπτεται όποτε τον βολεύει» σημειώνει η τραγουδίστρια, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στον χωρισμό.

«Επρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να τον διώξω από το σπίτι και από τη ζωή μου για τα καλά, διότι δεν θέλω να θεωρήσει ο γιος μου ότι είναι σωστός ο τρόπος που φέρθηκε ο πατέρας του στη μάνα του. Για μένα είναι σημαντικό να μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι πρέπει να σέβεται τις γυναίκες και να βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένειά του.

5 33

Ο πατέρας του Giovanni άφησε τη μητέρα του όταν εκείνος ήταν μωρό. Το φοβόμουν ότι η ιστορία θα επαναλαμβανόταν, αλλά ήθελα να πιστεύω ότι εκείνος θα έκανε τελικά το σωστό. Επεσα έξω. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Αντί να προσπαθεί να το λύσει, το έβαζε στα πόδια κάθε φόρα. Ο γιος μας παρουσίασε μια αλλεργική αντίδραση σ’ ένα εμβόλιο, όταν ήταν τεσσάρων μηνών, κι εγώ βρισκόμουν όλη νύχτα μόνη στο πλάι του, στο νοσοκομείο. Εκείνος εμφανιζόταν σπάνια και για λίγο. Δεν πειράζει, όμως. Ολα αυτά που πέρασα με έκαναν την Αννέτ που είμαι σήμερα. Νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα μέχρι εδώ. Εχω γίνει πολύ πιο δυνατή. Αισθάνομαι ότι ξαναβρήκα την ελευθερία μου ως άνθρωπος. Από τη στιγμή που μπορώ να τα κάνω όλα αυτά μόνη μου, τότε, ναι, θεωρώ πως είμαι μια νικήτρια της ζωής» λέει η γλυκιά Αννέτ.

 04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...