Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

O Kρουζ τζούνιορ ζει σαν σαϊεντολόγος «βασιλιάς»

Ο 21χρονος γιος του χολιγουντιανού αστέρα (που μένει στο Κλιργουότερ της Φλόριντα) απολαμβάνει τα ειδικά προνόμια της θρησκευτικής αίρεσης

Ο γιος του Τομ Κρουζ, Κόνορ, περνά ζωή χαρισάμενη στα κεντρικά γραφεία της σαϊεντολογίας, όπου απολαμβάνει προνόμια που ούτε τα υψηλόβαθμα στελέχη της δεν έχουν.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Κάνει καριέρα ως dj στα καλύτερα clubs των ΗΠΑ, στα οποία συνήθως περιτριγυρίζεται από καλλονές, ενώ ο διάσημος πατέρας του τού κάνει πανάκριβα δώρα, όπως γιοτ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και πολυτελές αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Ο 21χρονος Κόνορ Κρουζ, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ζει στο Κλιργουότερ της Φλόριντα, όπου βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία της σαϊεντολογίας. Μένει σε ιδιόκτητο σπίτι με τρεις κρεβατοκάμαρες, αξίας πάνω από 220.000 ευρώ. Οταν πηγαίνει στα κεντρικά γραφεία, του συμπεριφέρονται «σαν να ήταν βασιλιάς» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι το προσωπικό ασφαλείας τον βλέπει «σαν θεό».

Του επιτρέπεται να παρκάρει την κίτρινη Mustang GT, αξίας 44.650 ευρώ, που του χάρισε ο πατέρας του τον Ιανουάριο για τα γενέθλιά του, ακριβώς απέναντι από την είσοδο του κτιρίου, σε χώρο όπου απαγορεύεται να παρκάρουν ακόμη και τα υψηλόβαθμα στελέχη.

Πηγαίνει για ψάρεμα

Γευματίζει δωρεάν στο πεντάστερο ξενοδοχείο της σαϊεντολογίας «Fort Harrison», το οποίο είναι γνωστό ως «το κόσμημα του Κλιργουότερ». Συνήθως διαλέγει απλά φαγητά που είναι υγιεινά και χωρίς γλουτένη. Στον ελεύθερο χρόνο του ο Κόνορ πηγαίνει για ψάρεμα με το αξίας 445.000 ευρώ γιοτ που του χάρισε ο πατέρας του, επίσης στα γενέθλιά του. Εργάζεται ως dj σε clubs του Λας Βέγκας, της Καλιφόρνιας και του Σαν Ντιέγκο, και πληρώνεται περίπου 4.450 ευρώ τη βραδιά. Εχει ιδιαίτερη επιτυχία στις γυναίκες και συχνά φεύγει από τα clubs παρέα με καλλονές.

Σύμφωνα με την πηγή της «Daily Mail», οι επικεφαλής της σαϊεντολογίας βλέπουν στο πρόσωπο του θετού γιου του Τομ Κρουζ τον άνθρωπο που θα συνεχίσει το έργο του πατέρα του στην προώθηση της θρησκευτικής οργάνωσης. Εξάλλου, από τη στιγμή που η αδερφή του Μπέλα παντρεύτηκε και άλλαξε το επίθετό της είναι ο μόνος Κρουζ που έχει απομείνει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα