26χρονη πέταξε το νεογέννητό της από τον 1ο όροφο στον φωταγωγό

Από τα πρώτα λεπτά που ήρθε στον κόσμο ένα νεογέννητο κοριτσάκι γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής, όταν η άσπλαχνη μητέρα του, που είναι και πολύτεκνη (!), προσπάθησε να το ξεφορτωθεί πετώντας το στον φωταγωγό μιας πολυκατοικίας

Από τα πρώτα λεπτά που ήρθε στον κόσμο ένα νεογέννητο κοριτσάκι γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής, όταν η άσπλαχνη μητέρα του, που είναι και πολύτεκνη (!), προσπάθησε να το ξεφορτωθεί πετώντας το στον φωταγωγό μιας πολυκατοικίας στην Κατερίνη!

Η 26χρονη γυναίκα από την Αλβανία, η οποία είναι μητέρα άλλων τεσσάρων παιδιών, γέννησε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ένα υγιέστατο κοριτσάκι μέσα στην τουαλέτα του διαμερίσματος όπου ζουν οι γονείς της μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια της. Η ίδια μαζί με τις τρεις κόρες και τον γιο της κατοικούσε στα Τρίκαλα, αλλά φιλοξενούνταν στο πατρικό της τους τελευταίους δύο μήνες.

Την επομένη κιόλας, οι ένοικοι άρχισαν να ακούν κλάματα και νόμισαν ότι κάποιο μικρό γατάκι είχε εγκλωβιστεί στον φωταγωγό. Μάλιστα, ο 53χρονος πατέρας της 26χρονης Αλβανίδας ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις Αρχές γύρω στις 11 τη νύχτα, χωρίς να φαντάζεται ότι το κλάμα που άκουγε ήταν της νεογέννητης εγγονής του!

Οι πυροσβέστες εντόπισαν το νεογνό στον φωταγωγό τυλιγμένο μέσα σε πρόχειρα υφάσματα και το παρέδωσαν σε διασώστες του ΕΚΑΒ.

Μώλωπες

Το βρέφος, που είχε μώλωπες στα πόδια, πιθανότατα από την πτώση, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης διαπίστωσαν ότι στο σημείο όπου βρέθηκε το κοριτσάκι ο φωταγωγός «βλέπει» στα παράθυρα των λουτρών των διαμερισμάτων του πρώτου ορόφου. Ετσι, δεν άργησαν να εντοπίσουν τη νεαρή λεχώνα, που ομολόγησε ότι πέταξε το νεογνό στον φωταγωγό και το άφησε μόνο και αβοήθητο για σχεδόν ένα 24ωρο!

Η 26χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να μεγαλώσει και πέμπτο παιδί και ότι δεχόταν πιέσεις από την οικογένειά της, που υποστήριζε ότι ακόμη ένα παιδί θα αποτελούσε βάρος! Από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας δεν έχει προκύψει εμπλοκή των γονιών της, οι οποίοι φαίνεται πως δεν γνώριζαν καν ότι περίμενε παιδί, αφού η 26χρονη είχε φροντίσει να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα παιδοκτονίας και ως αργά χθες το βράδυ κρατούνταν για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...