Εμπάργκο στην ομιλία Τσίπρα

Κατά παράδοση, η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) μεταδίδεται από όλα τα κανάλια.

Κατά παράδοση, η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) μεταδίδεται από όλα τα κανάλια. Φέτος, ωστόσο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Κι αυτό διότι κανένα κανάλι δεν μετέδωσε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ, λόγω της απεργίας που κήρυξε για το περασμένο Σάββατο (10 Σεπτεμβρίου) η ΠΟΣΠΕΡΤ, αντιδρώντας στις επερχόμενες απολύσεις εργαζομένων στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια.

Ντοκιμαντέρ

Συγκεκριμένα, την ώρα που ήταν να αρχίσει η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ο Σκάι μετέδιδε ντοκιμαντέρ για την Αρκτική και εν συνεχεία ρεπορτάζ από τις κινητοποιήσεις συνδικάτων και φορέων στη ΔΕΘ, ενώ την ώρα της ομιλίας, η οποία άρχισε με καθυστέρηση, έδειχνε την ταινία «Las Vegas». Ο Alpha, επιμένοντας ελληνικά, προέβαλε την ταινία με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη «Το δόλωμα», ενώ ο ΑΝΤ1 την κωμωδία «Ενα έξυπνο έξυπνο μούτρο». Το Mega μετέδιδε σε επανάληψη την ελληνική σειρά «Κόκκινο δωμάτιο» και εν συνεχεία το τηλεπαιχνίδι «Celebrity Game Night», ενώ, το κανάλι της Βουλής έδειχνε την ξένη ταινία «Jamaica Inn». Τη διαφορά έκανε πάντως η ΕΡΤ, με το ντοκιμαντέρ για τα φιλολογικά καφέ στο VI διαμέρισμα του Παρισιού.

Σημειώνεται πως η απεργία κηρύχθηκε για στήριξη στους εργαζομένους και με αίτημα εγγυήσεις για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Μόνη εξαίρεση ήταν η ΕΡΤ High Definition, η οποία μετέδιδε εικόνα από την ΕΤ3.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...