Κουτάβι εκπαιδευτής για μωρό τσιτάχ!

Μεγαλώνουν σαν αδέλφια, αλλά το λαμπραντόρ καθοδηγεί από τις πρώτες ημέρες το μικρό τσιτάχ

Μεγαλώνουν σαν αδέλφια, αλλά το λαμπραντόρ καθοδηγεί από τις πρώτες ημέρες το μικρό τσιτάχ

Εναν πολύ ξεχωριστό σύντροφο στα παιχνίδια του απέκτησε ένα μικρό τσιτάχ σε ζωολογικό κήπο των ΗΠΑ. Μόνο που το κουτάβι με το οποίο μεγαλώνει σαν να πρόκειται για αδέλφια είναι κάτι πολύ περισσότερο, καθώς θα γίνει δάσκαλος ζωής.

Ο Εμετ, το 10 εβδομάδων τσιτάχ, και ο Κόλεν, το εφτά εβδομάδων λαμπραντόρ, περνούν όλες τις ώρες μαζί παίζοντας στον ζωολογικό κήπο Columbus του Οχάιο. Το τσιτάχ βρίσκεται στη ζωή σαν από θαύμα. Αμέσως μετά τη γέννησή του αρρώστησε με πνευμονία και οι υπεύθυνοι του προγράμματος φροντίδας άγριων ζώων The Wilds αναγκάστηκαν να το ταΐζουν οι ίδιοι. Ακολούθως το μετέφεραν στον ζωολογικό κήπο, όπου τέθηκε το θέμα της ανατροφής του.

Τα τσιτάχ είναι από τη φύση τους ντροπαλά και δύσκολα εμπιστεύονται άλλα ζώα. Μεγαλώνουν στη φύση με τα αδέλφια τους, αποκτώντας την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ώστε να επιβιώσουν και να μη γίνονται βίαια χωρίς λόγο.

Ο Εμετ, όμως, δεν είχε αδέλφια, γι’ αυτό οι υπεύθυνοι του γνώρισαν τον Κόλεν. Οπως εξηγούν, όταν βάλει κανείς ένα μικρό τσιτάχ και ένα κουτάβι δίπλα δίπλα έπειτα από λίγο το τσιτάχ δεν συνειδητοποιεί τη διαφορά και νομίζει ότι είναι αδέλφια. Ο Κόλεν θα του διδάξει πώς να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε όταν μεγαλώσει, να είναι ήρεμος και να ταξιδεύει ανά τον πλανήτη στο πλαίσιο της προώθησης προγραμμάτων για την προστασία των τσιτάχ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...