Η πολιτικός που θα γίνει πορνοστάρ!

Η 30χρονη Φιλομένα Μαστρομαρίνο, υποστηρίκτρια του Ρέντσι, αποφάσισε να κάνει… καριέρα δίπλα στον Σιφρέντι

Η 30χρονη Φιλομένα Μαστρομαρίνο, υποστηρίκτρια του Ρέντσι, αποφάσισε να κάνει… καριέρα δίπλα στον Σιφρέντι

Από την πολιτική αγκαλιά του Ματέο Ρέντσι, στην αγκαλιά -και όχι μόνο- του Ρόκο Σιφρέντι βρέθηκε ελκυστική πολιτικός της Ιταλίας, η οποία φιλοδοξεί να γίνει πορνοστάρ. Διατηρώντας, ωστόσο, το «κουσούρι» της παλιάς δουλειάς της, η 30χρονη Φιλομένα Μαστρομαρίνο δίνει υποσχέσεις, με βασικότερη να κάνει double anal penetration, προκειμένου να κερδίσει μια θέση στο πάνθεον των διεθνών πορνοστάρ.

Μόλις πριν από τρία χρόνια η Μαστρομαρίνο, που ζει στην Τζόια ντελ Κόλε, κοντά στο Μπάρι, εκλέχτηκε εκπρόσωπος της Απουλίας στην Εθνική Συνέλευση του Δημοκρατικού Κόμματος, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή της στον Ματέο Ρέντσι. Εγκατέλειψε, όμως, την πολιτική για να ταξιδέψει μέχρι τη Βουδαπέστη, όπου την περίμενε με ανοιχτές αγκάλες ο Ρόκο Σιφρέντι.

Σε βίντεο που ανέβασε στο facebook ο προικισμένος πορνοστάρ, η Μαστρομαρίνο κάθεται παιχνιδιάρικα στα πόδια του, δηλώνοντας ότι «επιτέλους θα εκφράσει την ερωτική πλευρά της», και ανακοινώνοντας πως το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό της θα είναι «Μαλένα από την Απουλία».

Λατρεύει το σεξ

Στις «προγραμματικές» δηλώσεις της λέει πως όχι μόνο δεν τη νοιάζει αν ο κόσμος την αποκαλέσει «πόρνη», αλλά της αρέσει κιόλας. Δηλώνει ανοιχτή σε όλες τις σεξουαλικές εμπειρίες, επισημαίνοντας ότι λατρεύει το σεξ με όλες τις φυλές των αντρών. Οταν ρωτήθηκε αν της αρέσει το οθωμανικό, όχι μόνο απάντησε θετικά, αλλά δήλωσε διατεθειμένη να δοκιμάσει πρωκτικό σεξ με ταυτόχρονη «είσοδο» από δύο άντρες.

Λίγο αργότερα η Μαστρομαρίνο έκανε την πρώτη ημίγυμνη φωτογράφισή της αναδεικνύοντας τα οπίσθιά της και ο Σιφρέντι τη σύστησε σε δίδυμες αδερφές, οι οποίες αποκάλυψαν ότι κάνουν σεξ μεταξύ τους. Η 30χρονη δέχτηκε να «παραβγεί» μαζί τους για το ποια θα είναι πιο προκλητική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.