Σε απόγνωση ο Σπύρος Φωκάς, κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο

Ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου είναι σε απόγνωση, καθώς έλαβαν εξώδικο από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου μένουν και ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της έξωσης. Οπως δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του, η μείωση της σύνταξής του έφερε προβλήματα στο σπιτικό τους. «Χρωστάμε κάποια νοίκια, γιατί δεν έχουμε χρήματα αυτή τη στιγμή. Προσπαθήσαμε να πάρουμε λίγο χρόνο, ώστε να εξασφαλίσουμε κάποια χρήματα, αλλά (σ.σ.: η ιδιοκτήτρια) δεν παίρνει κουβέντα.

Μειώθηκε η σύνταξη και της είπαμε να κάνει λίγη υπομονή. Εντάξει, είναι λεφτά δικά της. Εως τώρα τα έπαιρνε κανονικά, στην ώρα της. Σε περίπτωση που μας κάνει έξωση, θα πάω να γίνω σοφέρ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτή την κατάσταση» είπε ο σημαντικός ηθοποιός, ο οποίος υπήρξε πρέσβης του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό, αφού συμπρωταγωνίστησε σε σημαντικές κινηματογραφικές παραγωγές μαζί με «τέρατα» της υποκριτικής. Στο πλευρό του Φωκά στέκεται πάντα η σύζυγός του Λίλιαν, με την οποία παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια.

«Μέχρι πέρυσι ήμασταν εντάξει στις υποχρεώσεις του ενοικίου. Φέτος δεν τα καταφέραμε. Μείναμε πίσω, έχουν πάει πέντε νοίκια. Απόλυτα δικαιολογημένα, η κυρία αυτή μάς έστειλε εξώδικο. Οπως φαίνεται, συνεχίζει την κατάσταση, θέλει να πάει στα δικαστήρια» δήλωσε η κυρία Παναγιωτοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.