Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

«Στο Πεδίον του Αρεως ίσως έχει μείνει κάτι»

Η ανατριχιαστική απολογία του 28χρονου πατέρα «Χάνιμπαλ» για την υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού της Αννυ που «πάγωσε» όσους ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου

Η ανατριχιαστική απολογία του πατέρα της άτυχης Αννυ σόκαρε χθες το πρωί το ακροατήριο που παρακολουθούσε τη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού της 4χρονης. Ο 28χρονος Σάββας (Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ) «πάγωσε» την αίθουσα περιγράφοντας (με εξαιρετική ψυχραιμία) όσα έγιναν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα μεταξύ 9 και 13 Απριλίου του 2015, συγκεκριμένα πώς έκοβε την κόρη του για 72 ώρες, κάνοντας παράλληλα χρήση ναρκωτικών.

ΑΠΟ ΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Ο 28χρονος αρνήθηκε ότι σκότωσε το κορίτσι, ενώ απέδωσε πρώτη φορά συγκεκριμένο ρόλο στον συγκατηγορούμενό του Νικολάι.

«Εγώ είχα σκεπάσει τα κομμάτια με κουβέρτα. Είχα πετάξει κάποια και άλλα ήταν τυλιγμένα στο πάτωμα» είπε και αποκάλυψε ότι αν υπάρχει πιθανότητα να έχει μείνει κάτι από την Αννυ, ίσως βρεθεί στο Πεδίον του Αρεως: «Πέταξε δύο σακούλες μόνο ο Νικολάι την ίδια μέρα. Δεν έχω θάψει τίποτα στο Πεδίον του Αρεως, μπορεί ο Νικολάι να το έκανε»!

Παρέμεινε ψυχρός

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο 28χρονος παρέμεινε ψυχρός. Μόνο που είχε μονίμως χαμηλωμένο το βλέμμα του. Κάποια στιγμή η μητέρα του κοριτσιού Δημητρίνα Μπορίσοβα (κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία) του φώναξε δυνατά στα βουλγαρικά: «Γιατί σκότωσες το παιδί;». Ηταν η μόνη στιγμή που έδειξε να κλονίζεται και να σπάει ο τόνος της φωνής του.

Διαβάστε επίσης: 

Σαν σκηνές από CSI

Η «Espresso» αποκαλύπτει τι βρήκε η Ελ.Ασ. στο σπίτι της Μ. Βόδα όπου μαρτύρησε η τετράχρονη

Η αρχή της τραγωδίας τοποθετείται το πρωί της Μ. Πέμπτης του 2015: «Ξύπνησα λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Η μικρή κοιμόταν δίπλα μου και μου έκανε εντύπωση, γιατί ξύπναγε νωρίτερα και έπαιζε με το τηλεκοντρόλ για να με ξυπνήσει. Την κοίταξα, σηκώθηκα και κοίταξα τον σφυγμό της, τα χείλη της ήταν μπλε μελανά και τα χέρια της ήταν σε ακαμψία.

Προσπάθησα να τη σηκώσω, αλλά ήταν πολύ βαριά. Επαθα σοκ, βγήκα από το δωμάτιο. Ο Νικολάι ήταν στον διάδρομο και μου είπε: “Τι γίνεται;”. Μπήκε στο δωμάτιο και αυτός για να διαπιστώσει το ίδιο.

Εχουμε καταλάβει και οι δύο πως το παιδί έχει πεθάνει. Και τότε άρχισα να κλαίω. (…) Την είχα βάλει να κοιμηθεί και τη βρήκα νεκρή.

Ο Νικολάι μού είπε ότι δεν φταίω εγώ και τότε μου αποκάλυψε πως η μικρή είχε πρόβλημα με την κοιλιά της, του το είχε πει λίγες ημέρες νωρίτερα. (…) Είχα κάνει χρήση ναρκωτικών το προηγούμενο απόγευμα, δύο τρία γραμμάρια. Δεν ξέρω τι συνέβη. Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Πρόεδρος: Γιατί δεν φώναξες γιατρό;

Σάββας: Αμέσως πήρα ναρκωτικά και μεγάλη ποσότητα. Δέκα λεπτά μετά πήρα τέσσερα γραμμάρια, ίσως και περισσότερα, τρεις τέσσερις φορές.

Πρόεδρος: Μετά τι κάνατε;

Σάββας: Το σκεπάσαμε το πτώμα με πάπλωμα και το αφήσαμε 16 ώρες.

Πρόεδρος: Ο Νικολάι τι έκανε;

Σάββας: Τίποτα. Δεν έχει ακουμπήσει το παιδί. Δεν μπορώ να πω άλλα, γιατί θα δημιουργήσω πρόβλημα στη Δημητρίνα. Επειδή εγώ ο ηλίθιος δεν ξέρω τι έχω κάνει. Δεν θα το αντέξει η Δημητρίνα.

Ο Σάββας υποστήριξε πως ο Νικολάι δεν είχε συμμετοχή στον τεμαχισμό, αν και ήταν δική του ιδέα. Ομως τον βοήθησε στον καθαρισμό του σπιτιού: «Μου είπε να τεμαχίσω το παιδί. (…) Μου είπε απλώς να το κάνω, αλλά δεν μου έβαλε το χέρι μου».

Οταν ρωτήθηκε από ποιο σημείο του σώματος του παιδιού ήταν τα κομμάτια που πέταξε ο Νικολάι, απάντησε πως ξέρει, αλλά δεν θέλει να πει. Πάντως στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι ο Νικολάι τον εκβίασε εκ των υστέρων, ζητώντας του 5.000-6.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει στη Δημητρίνα την αλήθεια.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....