Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

«Ιστορίες πέους» στο σανίδι

Η θεατρική παράσταση «Γ.Τ.Π.» («Για Τον Π….o») που ανεβαίνει στο Eliart, σε σκηνοθεσία Λεβαντή, θα έχει ως γκεστ γνωστούς ηθοποιούς

4rq3tyet 3Μετά το «Αιδοίων Μονόλογοι», έρχεται η παράσταση «Γ.Τ.Π.» (δηλαδή «Για Τον Π….o»). Πρόκειται για τη made in Greece αντρική απάντηση του Κωνσταντίνου Λεβαντή στο διεθνούς φήμης θεατρικό έργο της Ιβ Ενσλερ, το οποίο είχε φέρει τα πάνω κάτω, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, πριν από πολλά χρόνια.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Στην προκειμένη περίπτωση το «Γ.Τ.Π.» -αρκτικόλεξο που όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει- ρίχνει μια ματιά στα… αχαμνά και παρεξηγημένα! Οπως σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης, που θα κάνει πρεμιέρα μεθαύριο στο θέατρο Eliart, «μιλάμε για το πέος, για το τι τραβάει, γι’ αυτόν που το τραβάει, ανοιχτά, όχι με σκοπό να σοκάρουμε, αλλά να διασκεδάσουμε.

Πρόκειται δηλαδή για ιστορίες πέους, ή για το πέος, με αιτία το πέος ή σε σχέση με το πέος και όλα όσα θα θέλατε ή πρέπει να μάθετε για το πέος, με σεβασμό πρωτίστως στο ίδιο, αλλά και στους θαυμαστές του». Το «Γ.Τ.Π.» είναι η παράσταση που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου που οργάνωσε το Θέατρο Eliart τον περασμένο Μάιο.

4rq3tyet 1Η συγκεκριμένη βράβευση είναι και ο λόγος που το έργο θα εγκαινιάσει τη νέα χειμερινή σεζόν του θεάτρου με ένα εορταστικό τετραήμερο παραστάσεων, από τις 8 έως και τις 11 Οκτωβρίου. Κατόπιν το «Γ.Τ.Π.» θα παίζεται στον ίδιο χώρο κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Να σημειωθεί πως η παράσταση θα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις από Δευτέρα σε Τρίτη. Ετσι, όσες φορές κι αν την παρακολουθήσει κάποιος θα του φαίνεται διαφορετική. Επίσης, τα περισσότερα διήμερα θα φιλοξενείται σε αυτή ένας γνωστός ηθοποιός.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο πρώτος από τους guest stars θα είναι ο Αρης Πλασκασοβίτης, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλά αθηναϊκά μιούζικαλ, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τη συμμετοχή του στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar». Ο μόνιμος θίασος του «Γ.Τ.Π.» αποτελείται από τους ηθοποιούς Σπύρο Αναστασίνη, Αντώνη Βαρθαλίτη, Αρτέμη Γαβριλούκ, Κωνσταντίνο Λεβαντή, Ιάκωβο Μηνδρινό, Θαλή Πολίτη και Αντρέα Ψύλλια.

Το κείμενο και τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Κωνσταντίνος Λεβαντής, ενώ η πρωτότυπη μουσική και οι χορογραφίες έχουν τη σφραγίδα των Γιώργου Βάβουλα και Στεφανίας Φιλιάδη, αντίστοιχα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...