«Ελα στη θέση μου» με ρίσκο

Ο Μαρίνος Κόνσολος μιλάει για την απόφαση να αφήσει την Κύπρο για τον ρόλο του στο σίριαλ

Ο Μαρίνος Κόνσολος ίσως είναι ο μοναδικός Κύπριος ηθοποιός που ήρθε από το νησί της Αφροδίτης στην Ελλάδα για να λάβει μέρος σε τηλεοπτική παραγωγή.

Τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση έχουμε συνηθίσει τους Ελληνες ηθοποιούς να κατεβαίνουν στην Κύπρο, όπου γυρίζεται μια πλειάδα τηλεοπτικών παραγωγών. Να όμως που ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έκανε το βήμα και γυρίζει πλέον στην Αττική, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη και σε σενάριο Γιώργου Κρητικού, τη φιλόδοξη σειρά «Ελα στη θέση μου», που προβάλλεται καθημερινά στις 20.00.

Το σίριαλ έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έχει όλες τις προϋποθέσεις… να απογειωθεί. Ο ταλαντούχος ηθοποιός από τη Λάρνακα πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αχιλλέα, έχοντας απέναντί του έναν από τους πιο δημοφιλείς Ελληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στον ρόλο του Βλάση.

Η αγάπη για την Ελλάδα

Να σημειωθεί ότι ο Μαρίνος Κόνσολος έχει φοβερή αγάπη για την Ελλάδα, αφού επέλεξε να σπουδάσει την τέχνη της υποκριτικής στο Εθνικό Θέατρο.

Ωστόσο, γύρισε ξανά στην πατρίδα του, καθώς ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου τού πρότεινε να συνεργαστούν στην τηλεοπτική σειρά «Ασπρα μπαλόνια», ενώ στη συνέχεια ήρθε και η συμμετοχή του στο «Μπρούσκο», που του έδωσε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Ομως, φέτος καλείται να στηρίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και το κάνει με μεγάλη πειθαρχία και αγάπη:

«Πήρα το ρίσκο να έρθω στην Αθήνα, σε μια πόλη που δεν την έμαθα καλά όταν σπούδαζα, γιατί στόχος μου ήταν να περνάω με επιτυχία τις εξετάσεις μου στο Εθνικό και να βγω γρήγορα στην αγορά για εργασία. Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν πρόκειται και αυτήν τη φορά να τη γνωρίσω καλύτερα (γέλια), αφού έχω σε καθημερινή βάση γυρίσματα που κρατούν πάνω από 10 ώρες. Με την παραγωγή αυτή έχουμε όλοι παθιαστεί, γιατί ξέρουμε ότι περνάει μηνύματα αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα μοιάζει σαν τον ήρωα που υποδύομαι. Εχει πέσει και πρέπει να σηκωθεί ξανά, να σταθεί με δύναμη στα πόδια του, με όπλο του ουσιαστικές αξίες που δεν έχουν σχέση με το χρήμα, αλλά με την αλληλεγγύη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.