O κανακάρης της Μαντόνα έχει μουσικό «άστρο»

Μπορεί ο μεγάλος, o Ρόκο, να την πρόδωσε, πηγαίνοντας να ζήσει με τον μπαμπά του, ο μικρός όμως μάλλον σκέφτεται να ακολουθήσει τα βήματά της. Ο μικρός γιος της Μαντόνα, ο Ντέιβιντ, πρωταγωνιστεί σε βίντεο που ανέβασε η «βασίλισσα» στη σελίδα της στο Instagram, επιδεικνύοντας τις τραγουδιστικές του ικανότητες ερμηνεύοντας το τραγούδι «Don’t Stop Believin’».

Η τραγουδίστρια ανέβασε και μία φωτογραφία με τον 11χρονο να παίζει κιθάρα, ενώ φίλος του τον παρακολουθεί.

Από ό,τι φαίνεται, τα δύο αγόρια σύντομα θα δημιουργήσουν τη δική τους μπάντα. Η μαμά Μαντόνα δεν είναι περήφανη μόνο για τις μουσικές ικανότητες του γιου της, καθώς συχνά επαινεί και τις στιλιστικές επιλογές του ανεβάζοντας φωτογραφίες του Ντέιβιντ σε ιδιαίτερα στιλάτες πόζες.

Αν δεν γίνει ποπ σταρ λοιπόν, μπορεί να ακολουθήσει τη μόδα. Οπως και να έχει, ο μικρός φαίνεται ότι έχει star quality.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.