Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές αισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις

ΚΡΙΟΣ: Παρότι οι αιφνίδιες αλλαγές θα κλονίσουν τη συναισθηματική και την οικονομική σας ασφάλεια, θα σας οδηγήσουν τελικά σε κάτι καλό, αφού θα σας υποχρεώσουν να βάλετε σε εφαρμογή, έστω και με καθυστέρηση, νέα σχέδια και ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο με σοβαρότητα και μεθοδικότητα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει, ιδιαίτερα αυτούς που θα αφορούν κοινωνικές διακρίσεις, αν και δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις στις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε τη λογική σας στις κρίσιμες στιγμές, τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση στον οικονομικό τομέα. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει επηρεάζοντας την καθημερινότητά σας. Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα, αλλά στη συνέχεια το βάρος θα μετατοπιστεί στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Βρείτε το κέφι σας και ξεφύγετε από την καθημερινότητα πραγματοποιώντας μια εκδρομή.

ΛΕΩΝ: Ηρθε η ώρα να αποκατασταθείτε από αδικίες που σας έγιναν και από ατυχίες που έχετε υποστεί. Η μέρα θα είναι παραγωγική και ανανεωτική σε σχέσεις, στόχους και συνεργασίες. Ο τρόπος διαχείρισης των οικονομικών σας θα σας προβληματίσει έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κληθείτε να ανακαλύψετε γιατί αποτύχατε σε κάποιες επιδιώξεις σας, για τις οποίες είχατε προσπαθήσει πολύ. Αρπάξτε την ευκαιρία για να θέσετε νέους στόχους. Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή έχει αντιξοότητες και οι αισθηματικές σχέσεις σας ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες. Ο επαγγελματικός τομέας βελτιώνεται και αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές αισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις. Δεν χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζουν το ύφος, το κλίμα, ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας, που θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε ό,τι είχατε αρχίσει καιρό πριν. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεκτικό χειρισμό θα απαιτήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά ζητήματα για να μην αιφνιδιαστείτε. Η μέρα θα είναι σύνθετη σε επιρροές και γεγονότα. Μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας, να βελτιώσετε την επαγγελματική θέση σας και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε σημασία σε μια νέα ερωτική σχέση που θα εμφανιστεί σε εσάς τους αδέσμευτους, γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο, που θα σας συγκλονίσει. Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και δεν θα χάσετε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...