Mαλλιά κουβάρια για την ερωμένη του χασάπη

Τρεις γυναίκες μαλλιοτραβήχτηκαν για τα… μάτια κρεοπώλη στη Θεσσαλονίκη! Ο άτακτος 55χρονος, που δεν μπορούσε να κουμαντάρει καλά καλά τη σύζυγο και την ερωμένη του, θέλησε να ζήσει την «περιπέτεια» με ακόμη μία γυναίκα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί απίστευτος καβγάς!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η πιπεράτη ιστορία με τον περιζήτητο χασάπη έχει προκαλέσει σούσουρο σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Ο θερμόαιμος 55χρονος κρατούσε το ροζ μυστικό του καλά κρυμμένο, αλλά αποκαλύφθηκε με κινηματογραφικό τρόπο και απρόβλεπτες συνέπειες, αφού οι έξαλλες γυναίκες «μεταμορφώθηκαν» σε… Ρόκι Μπαλμπόα!

Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα άρχισαν όταν ο άντρας αποφάσισε να κλείσει λίγο νωρίτερα το μαγαζί του για να βρεθεί με μία όμορφη πελάτισσα που του έκανε τα γλυκά μάτια σε αποθήκη του κρεοπωλείου. Η ερωμένη του, όμως, δεν είχε νέα του κι έτσι αποφάσισε να περάσει μια βόλτα από το κρεοπωλείο.

Είχε κλειδιά του μαγαζιού, άνοιξε και άκουσε κραυγές ηδονής να βγαίνουν από το βάθος. Εγινε έξαλλη, έβριζε και έπιασε από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου. Οι δύο γυναίκες έγιναν… μαλλιοκούβαρα, κυλίστηκαν στο πάτωμα του κρεοπωλείου και, αφού ξέσπασαν, αποφάσισαν ότι ήρθε η σειρά του… ερωτύλου!

Το κρεοπωλείο μετατράπηκε για δεύτερη φορά σε ρινγκ, με τις δύο αντίζηλες να χτυπούν τον 55χρονο με τα χέρια, τα πόδια και τις τσάντες τους! Οι φωνές ακούστηκαν στη γειτονιά και το περιστατικό δεν άργησε να μαθευτεί, μέχρι που έφτασε και στα αυτιά της απατημένης συζύγου του. Για κακή του τύχη, είχε και δεύτερο γύρο «μάχης» στο σπίτι του! Τις τελευταίες μέρες το κατάστημα έχει κατεβασμένα ρολά και κανείς δεν γνωρίζει αν η προδομένη γυναίκα είναι διατεθειμένη να συγχωρέσει τον ζωηρό σύζυγό της ή αν είναι έτοιμη να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.