Η Ανατολή στον Κορυδαλλό

Το Baharat αποτελεί την ιδανική επιλογή εξόδου για εξαιρετικό (και φθηνό) φαγητό σε συνδυασμό με υπέροχες μουσικές βραδιές!

Το Baharat αποτελεί την ιδανική επιλογή εξόδου για εξαιρετικό (και φθηνό) φαγητό σε συνδυασμό με υπέροχες μουσικές βραδιές! 

Το Baharat, μία από τις καλύτερες επιλογές για τον λάτρη του καλού φαγητού και του ποιοτικού, φρέσκου κρέατος, άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες στον Κορυδαλλό.

Ενα μαγαζί που συνδυάζει τις ανατολίτικες γεύσεις με τη μαεστρία της ελληνικής μαγειρικής.

Τα πάντα εκεί λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, αφού από την πρώτη επίσκεψη ο πελάτης μπορεί να διαπιστώσει ότι εδώ τηρούνται υψηλά στάνταρ υγιεινής, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στη φιλοξενία, πράγμα που δεν περνάει απαρατήρητο. Με άλλα λόγια, το φαγητό βαθμολογείται με ένα τεράστιο «δεκάρι», όπως και το σέρβις, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον επισκέπτη. Αυτό, όμως, που σε κερδίζει είναι η γεμάτη θετική ενέργεια ατμόσφαιρα, κάτι που αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για να απολαύσει κανείς (με την κατάλληλη παρέα) το φαγητό.

Σε μια εποχή δύσκολη για την Ελλάδα, το Baharat επενδύει στο καλό φαγητό και δημιουργεί νέα δεδομένα στον χώρο της εστίασης και της γεύσης! Και όλα αυτά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Στο Baharat μπορεί κανείς να απολαύσει από ένα απλό σουβλάκι έως ιδιαίτερες και χορταστικές μερίδες.

Μάλιστα, ο χειμώνας που έρχεται αναμένεται να είναι άκρως διασκεδαστικός, αφού το Baharat φροντίζει, εκτός από το καλό φαγητό, να παρέχει στους καλεσμένους του (κάθε Παρασκευή και Σάββατο) μοναδικές μουσικές βραδιές, ενώ και το μεσημέρι της Κυριακής οι μελωδίες δίνουν τον δικό τους, ξεχωριστό τόνο. Συμπερασματικά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Baharat!
Info: Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης 28 (πλ. Μέμου), κρατήσεις στο 2104949901.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...